Czesc, mam 3g po jb. Wszystko grało elegancko, aż pewnego razu gdy uruchomiłem ponownie telefon nagle zniknęła ikona "Telefon" z ustawień oraz z docka,
czy jest na to jakaś rada ??
dziekuję za szybkie odpowiedzi i udzieloną pomoc
przeszukałem już google ale nie widziałem takiego problemu :/

Brak ikony "Telefon" pomocy
Started by
lukaszmdt
, 10 Jan 2012 00:48
3 replies to this topic
Posted 10 January 2012 - 00:48
Posted 10 January 2012 - 09:08
szczerze mowiac ja w zyciu nie widzialem czegos podobnego a z iphonami mam doczynienia od 2007 roku
Posted 10 January 2012 - 09:17
To mało wiedziałeś... To był typowy problem przy robieniu JB zbyt starą wersją redsn0w'a. Nie pamiętam której wersji oprogramowania dotyczył.
Posted 11 January 2012 - 13:11
heh doszedlem ladu, zrobilem restore bylo ok ale znowu sie popsulo gdy zainstalowalem jeden dodatek - juz wyjasniam moze komus sie przyda,
zrobilem redsnowem jb z custom firmware, i chcialem wrzucic zeby pokazywalo % zuzycia baterii, no i nie wiedzialem ze jest taka opcja w SBsetting i zainstalowalem dodatek w cydii 3gs battery plus winterboard
gdy zaznaczylem opcję właczenia % zuzycia baterii w winterboardzie zniknela wlasnie ikonka telefonu, wykasowalem owe programy w cydii i wlaczylem % baterii w sb settings i wszystko smiga bez zarzutu
temat do zamkniecia
tez pierwszy raz sie z tym spotkalem, i ciekawi mnie dlaczego wlasnie wywalilo ikone telefonu z ustawien i docka.. heh dziwne

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users