Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Nie mog臋 zsynchronizowa膰 iPod / iPad / iPhone z iTunes & problem z poprawn膮 synchronizacj膮

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
254 odpowiedzi w tym temacie

#1 mosakowski

mosakowski
  • 1 post贸w

Napisano 28 maja 2011 - 17:46

Witam.
Kilka dni temu kupi艂em u偶ywanego ipoda. Chc膮c pod艂膮czy膰 go do kompa i wrzuci膰 piosenki przez itunes zobaczy艂em, 偶e pc widzi go jako FlashMemory. Sprawdzany by艂 na 2 kompach z win 7 i jednym z XP. Pr贸bowa艂em ju偶 ipod updaterem ale tam te偶 go nie widzi. Itunes przeinstalowa艂em i nic nie da艂o. Any ideas?

EDIT:
W膮tki dotycz膮ce problem贸w z synchronizacj膮 zosta艂y po艂膮czone. eualex.

Najbardziej pokrewne w膮tki:
[URL="http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/214920-synchronizacja-z-kilkoma-urzadzeniami-uzywanie-jednego-apple-id-na-kilku-urzadzeniach.html"]Synchronizacja z kilkoma urz膮dzeniami & u偶ywanie jednego Apple ID na kilku urz膮dzeniach[/URL]
[URL="http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/224893-synchronizacja-kilka-apple-id.html"]Synchronizacja a kilka Apple ID[/URL]
[URL="http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/199263-synchronizacja-z-itunes-wi-fi.html"]Synchronizacja z iTunes (Wi-Fi)[/URL]

Mog膮 Ci臋 tak偶e zainteresowa膰:
[URL="http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/174136-jak-przeniesc-biblioteke-itunes-na-inny-komputer-przeniesienie-biblioteki-itunes-pc-mac.html"]Jak przenie艣膰 bibliotek臋 iTunes na inny komputer? Przeniesienie biblioteki iTunes PC MAC[/URL]
[URL="http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/170521-przeniesienie-muzyki-z-biblioteki-itunes-na-inny-komputer-lub-dysk.html"]Przeniesienie muzyki z biblioteki iTunes na inny komputer lub dysk[/URL]
[URL="http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/224791-nowy-komputer-i-itunes-ponowna-instalacja-windowsa-stracona-synchronizacja-z-itunes.html"]Nowy komputer i iTunes & ponowna instalacja systemu & stracona synchronizacja z iTunes[/URL]
[url]http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/191473-autoryzacja-komputera-w-programie-itunes_.html[/url]

#2 APPLEIPODTOUCH

APPLEIPODTOUCH
  • 4 post贸w

Napisano 03 wrze艣nia 2011 - 10:20

Problem z synchronizacja ipoda 4g touch z itunes..POMOZCIE Witam to moj pierwszy post ;P Mam problem bo zainstalowalem nowy system na swoim komputerze i nowe itunes. Jest problem bo nie wiem jak przeniesc cala biblioteke gry film i zdjecia na komputer. Bo jak chce dodac zdjecia to pisze ze synchronizacja spowoduje usuniecie wszystkich plikow. Nie wiem co robisz bo zadnej gry ani zdjec nie moge wrzucic teraz na ipod 4g touch. Prosze pomozcie pozdrawiam:)

#3 renqien

renqien

Koniec...

• 20聽740 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 03 wrze艣nia 2011 - 11:03

Przenoszenie muzyki na nowy komputer za pomoc膮 odtwarzacza iPod
iTunes Mac 10.2 Help: Przenoszenie rzeczy do innego komputera

#4 mikolajp

mikolajp
  • 2 post贸w

Napisano 06 wrze艣nia 2011 - 08:38

problem z synchronizacj膮 ipod classic 6g + Windows XP witam, zakupi艂em ipoda classic 6g 80gb i chcia艂em zrzuci膰 na niego piosenki. zape艂ni艂em bibliotek臋 w itunesie ok. 70gb muzyki, pod艂膮czy艂em ipoda (jakby co restartowa艂em ju偶 jego ustawienia kilka razy), i zacz臋艂a si臋 synchronizacja, jednak po ok. 25gb co艣 przyci臋艂o, i przesta艂o synchronizowa膰. itunes si臋 zacina (dop贸ki nie od艂膮cz臋 ipoda) a na ipodzie zamiast "synchronizing" jest po prostu "connected". zresetowa艂em ipoda i zn贸w to samo, po oko艂o 25gb przesta艂. pr贸bowa艂em r臋cznie po kilkadziesi膮t piosenek i zawsze to samo, mog臋 prosi膰 o pomoc?

#5 bula288

bula288
  • 19 post贸w

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 14:22

Nowy komputer i prbolem z iTunes Witam. Niedanwo zakupi艂em sobie nowy komputer i mam problemy z iTunsem. Chocia偶 autroyzowa艂em komputer, nie mog臋 wrzuci膰 nic na mojego iPoda. W czym mo偶e tkwi膰 problem?

#6 kummer

kummer
  • 1聽999 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz,Osielsko

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 14:27

Za ma艂o informacji.

#7 bula288

bula288
  • 19 post贸w

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 14:34

Sorry, postaram si臋 bardziej rozwin膮膰 ;) iPod Touch 4gen, bez jailbreaka, iOS 4.3.5 Kupuje jaki艣 program w iTunes, chc臋 go przeci膮gn膮膰 do iPoda i zamiast kwadraicka z plusem przy kursorze, mam czerwone, przekre艣lone k贸艂ko. Co艣 jeszcze potrzeba?

#8 kummer

kummer
  • 1聽999 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz,Osielsko

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 15:16

Jakie przeci膮ganie?

#9 tomek:P

tomek:P
  • 173 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw, PL

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 15:31

Bula288 pewnie probuje instalowac programy metod膮 przeci膮gnij-upu艣膰. Tak si臋 chyba nie da. Programy instalujesz tylko synchronizacj膮.

#10 bula288

bula288
  • 19 post贸w

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 15:32

B臋d膮c w iTunsie, zaznaczam gr臋 i przeci膮gam na iPoda.
[url]http://i.imgur.com/mhjOZ.jpg[/url]

EDIT: tak tomek, na starym komputerze tak robi艂em i nigdy nie mia艂em z tym problemu. A z t膮 synchronizacj膮 to jak to si臋 robi?

#11 tomek:P

tomek:P
  • 173 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw, PL

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 15:37

Klikasz na ikonke iPoda w pasku po lewej (u ciebie Tadzik). Na gorze masz zak艂adki. Klikasz na zak艂adk臋 "programy", zaznaczasz "synchronizuj programy" i wybierasz te, ktore chcesz miec na iPodzie. Na koniec zastosuj i synchro.

#12 Lokria

Lokria
  • 6聽278 post贸w
  • Sk膮d艁贸d藕

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 16:42

Synchronizowanie i porz膮dkowanie program贸w pochodz膮cych ze sklepu App Store

Polecam lektur臋. Temat wiele razy wa艂kowany.

#13 BShKF

BShKF
  • 10 post贸w

Napisano 17 wrze艣nia 2011 - 17:53

Problem z poprawn膮 synchronizacj膮 program贸w na zreinstalowanym iTunes

Witam,

Reinstalowa艂em ostatnio Windowsa, a wraz z nim iTunes. Po zainstalowaniu najnowszej wersji programu i 艣ci膮gni臋ciu wszystkich zakupionych program贸w z AppStore za pomoc膮 pola "Purchased" chcia艂bym zsynchronizowa膰 je z iPhonem i iPadem, tak jak robi艂em to zawsze (kupuje Appsy i 艣ci膮gam aktualizacje w iTunes, a potem pod艂膮czam urz膮dzenie i synchronizuje).

Niestety gdy pod艂膮czam urz膮dzenie i zaznaczam "synchronizuj programy", iTunes "rozwala" mi ca艂e ustawienie Apps贸w na iPadzie czy iPhonie (tzn. s膮 one losowo porozrzucane po kilku pulpitach). Teoretycznie m贸g艂bym to sobie pouk艂ada膰 jeszcze raz, ale jest tego kilka stron i wcale nie mam na to wielkiej ochoty. Jak sobie z tym poradzi膰?

Pewnie to co napisa艂em jest nie do ko艅ca jasne, wi臋c wstawiam 2 obrazki pomocnicze ;)

Przed pr贸b膮 synchronizacji:

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/23/ip1ol.jpg/]ImageShack® - Online Photo and Video Hosting[/url]

Po pr贸bie synchronizacji:

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/263/ip2w.jpg/]ImageShack® - Online Photo and Video Hosting[/url]

#14 deoknife

deoknife
  • 35 post贸w
  • Sk膮dCz臋stochowa

Napisano 25 wrze艣nia 2011 - 15:38

Problem z Synchronizacj膮 iTunes. Witam, mam pytanie do u偶ytkownik贸w iTunes'a, czy jest mo偶liwo艣膰 synchronizowania poszczeg贸lnych utwor贸w z ca艂ego Albumu z biblioteki iTunes? Rzecz w tym, 偶e sko艅czy艂a mi si臋 pami臋膰 w moim iPhonie a s艂ucham tylko niekt贸rych utwor贸w z poszczeg贸lnych album贸w, i zastanawiam si臋 czy podczas synchronizacji, niekt贸re utwory mog膮 si臋 nie wgrywa膰 na iPhone'a a zostawa膰 w bibliotece iTunes? Bardzo prosz臋 o pomoc, poniewa偶 to jest ju偶 m贸j kt贸ry艣 problem z Mac'iem i za ka偶dym razem jak pisz臋 jaki艣 post to nikt mi na niego nie odpowiada.. Pozdrawiam Deoknife

#15 PrzemOriginal

PrzemOriginal
  • 103 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 25 wrze艣nia 2011 - 15:45

Szukanie nie boli:)
http://support.apple...iewlocale=pl_PL

#16 Lokria

Lokria
  • 6聽278 post贸w
  • Sk膮d艁贸d藕

Napisano 25 wrze艣nia 2011 - 18:38

Szukanie nie boli:)
Synchronizowanie muzyki z odtwarzaczem iPod i telefonem iPhone

Dok艂adnie.

#17 Cukier

Cukier
  • 69 post贸w
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 07 pa藕dziernika 2011 - 18:25

iTunes 10.4.1 problem z synchronizacja zdj臋膰

Witam,

przy pr贸bie synchronizacji zdj臋膰 wyskakuje poni偶szy komunikat.

czy to kolejna dziura w iTunes do zapchania czy problem mojego software'u ?

Dokona艂em reinstalacji iTunes oraz przywr贸ci艂em do ustawie艅 fabrycznych iPhona i odtworzy艂em go z kopii zapasowej.

Problem nadal wyst臋puje.

Poni偶ej screen z wyskakuj膮cego b艂臋du

Zrzut ekranu 2011-10-7 o 19.15.45.png

#18 davideck

davideck
  • 15 post贸w

Napisano 23 pa藕dziernika 2011 - 22:53

Problem ze synchronizacj膮 iPoda touch z iTunes

Ot贸偶 problem polega na tym, 偶e gdy mam w艂膮czony iTunes wykonuj臋 nast臋puj膮ce czynno艣ci:
-klikam na m贸j iPod
-klikam na zak艂adk臋 'Programy'
-nast臋pnie klikam 'Zastosuj' (w celu synchronizacji program贸w z iPodem)
m贸wi膮c wprost, kupi艂em s艂ownik Oxford Learner's i jest on na komputerze, dlatego pr贸buj臋 go przenie艣膰 na iPoda poprzez synchronizacj臋
- po klikni臋ciu na 'Zastosuj' wy艣wietla si臋 okienko, 偶e program iTunes przesta艂 dzia艂a膰 etc...

mam iPod touch 4g, niezaktualizowana wersja systemu iOS, system operacyjny komputera to Windows Vista.

Prosz臋 serdecznie o rad臋 i pozdrawiam.

#19 iSZ

iSZ
  • 2 post贸w

Napisano 08 listopada 2011 - 16:23

Nie mog臋 zsynchronizowa膰 iPod / iPad / iPhone z iTunes - mam problem z synchornizacj膮 Witam By膰 mo偶e dla niekt贸rych pytanie wyda si臋 banalne no ale... Ostatnimi czasy sta艂em si臋 posiadaczem lekko u偶ywanego IP 4G. Jako, 偶e telefonik by艂 u偶ywany posiada kilka zainstalowanych program贸w. Chcia艂em go zsynchronizowa膰 ze swoj膮 bibliotek膮 w iTunes, czego efektem ma by膰 skasowanie program贸w zainstalowanych na telefonie a wrzucenie moich, uzywanych na poprzednim telefonie. I tu pojawia si臋 problem - iTunes w momencie synchronizacji pokazuje okienko z informacj膮, 偶e chce przeniesc zakupione programy do iTunes, w przeciwnym razie zostan膮 one utracone. Opcja przenies nie wchodzi w gre - wiadomo, s膮 one przypisane do innej biblioteki i ich nie przeniesie. Ale dlaczego po kliknieciu opcji nie przeno艣 (czyli programy zostana usuniete) niewiele si臋 dzieje - tj. archiwizuje telefon i.... i nic. Ani dogranych moich program贸w, ani skasowania starych. Prosz臋 o pomoc, cz艂owiek jednak z technik膮 troche poobcuje i sie gubi :/ Pozdrawiam iSZ!

#20 grzes_l

grzes_l
  • 3聽397 post贸w
  • Sk膮dGdynia

Napisano 08 listopada 2011 - 17:25

A w ogole to wybrales mu jakie programy ma zainstalowac? Bo jesli nie, to calkiem sprytnie sie zachowuje.

---------- Wpis dodano o 17:25 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:23 ----------

Jeszcze jedno, czy przypadkiem nie masz telefonu jailbreakowanego? Bo te programy moga byc poza zasiegiem iTunes.

#21 iSZ

iSZ
  • 2 post贸w

Napisano 08 listopada 2011 - 22:21

Wybra艂em wybra艂em. Nie mam jailbreaka, zreszt膮, nawet jakby by艂 to przecie偶 powinny sie usun膮c po kliknieciu opcji usuni臋cia. Zaobserwowalem natomiast ciekaw膮 rzecz - spod poziomu Itunes gdzie wyswietlane s膮 zainstalowane programy (na pulpitach telefonu) te wybrane przeze mnie istniej膮 - natomiast nie ma ich w telefonie :)

#22 grzes_l

grzes_l
  • 3聽397 post贸w
  • Sk膮dGdynia

Napisano 09 listopada 2011 - 10:38

No to chyba musisz wyzerowac telefon. Najlepiej zrobic to poprzez apdejt do najnowszej wersji systemu. Swoja droga dosc dziwnie sie zachowuje. Podejrzewam ze uzywasz Windows. Tu tez moze byc pies pogrzebany, ze Twoj sprzedawca uzywal Maka.

#23 imm333

imm333
  • 4 post贸w

Napisano 14 listopada 2011 - 18:21

Problem z synchronizacj膮 - Ipod Classic 80GB 6G Kupi艂am u偶ywanego iPoda, dzi艣 do mnie dotar艂, wszystko by艂o w porz膮dku do momentu synchronizacji z iTunes, a konkretniej do momentu zgrywania (r臋cznego) muzyki. IPod sam si臋 zacz膮艂 "wypina膰", przy tym w iTunes zacz臋艂y wyskakiwa膰 jakie艣 dziwne b艂臋dy (-67, co艣 w tym stylu) i komunikaty, 偶e nie da si臋 zsynchronizowa膰 iPoda, bo nie ma jakiego艣 tam folderu. Zrobi艂am restore, sprawa si臋 polepszy艂a, my艣la艂am 偶e ju偶 po wszystkim, zgra艂am ca艂膮 muzyk臋, ale iPod zd膮偶y艂 si臋 w mi臋dzyczasie jakie艣 kilkana艣cie razy "wypi膮膰". Po ponownym pod艂膮czeniu znowu wszystko gra艂o - przez pewien czas. Jutro w drodze na uczelni臋 sprawdz臋 jak sprz臋t gra, czy si臋 nie wiesza, etc. Tak czy siak, iPoda mog臋 do pi膮tku odes艂a膰 (i poszuka膰 innego;)). Czy kto艣 z forum mia艂 mo偶e taki problem i mo偶e mi co艣 doradzi膰? Bo je艣li te problemy mia艂yby by膰 zapowiedzi膮 padni臋cia dysku, to go ode艣l臋:/

#24 raffal

raffal
  • 28 post贸w
  • Sk膮dWarsaw, Poland, Poland

Napisano 16 listopada 2011 - 22:58

Problem z synchronizacj膮 muzyki iTunes -> iPhone Witajcie, mam do艣膰 du偶y problem z synchronizowaniem swoich urz膮dze艅 z iTunes. Przenios艂em dzi艣 ca艂膮 bilbiotek臋 z PC na Maca i spr贸bowa艂em zsynchronizowa膰 iPad'a 2 i iPhone'a 4. W przypadku pierwszego uda艂o mi si臋 (pokaza艂o si臋 okno m贸wi膮ce, 偶e iPad jest zschynchronizowany z inn膮 bilbiotek膮, ale wszystko posz艂o OK). W przypadku iPhone'a po pod艂膮czeniu nie dzieje si臋 zupe艂nie nic. Klikaj膮c synchronizuj niby nie ma 偶adnych b艂臋d贸w, ale nie wida膰 偶adnych efekt贸w synchronizacji. Dodam jeszcze, 偶e w opcjach obu urz膮dze艅 w menu "Synchr. z iTunes (Wi-Fi)" mam tylko swojego PC. Pr贸bowa艂em ju偶 absolutnie wszystkiego, wylogowa艂em si臋 na PC, usun膮艂em autoryzacj臋 i nic nie pomog艂o. Je艣li umie艣ci艂em temat w z艂ym dziale to z g贸ry przepraszam ;)

#25 kacperpokorski

kacperpokorski
  • 60 post贸w
  • Sk膮dSochaczew

Napisano 18 listopada 2011 - 13:14

Nowy iTunes (10.5.1) i nowe k艂opoty Apple zaczyna mnie rozczarowywa膰, najpierw przesta艂o mi aktualizowa膰 albumy iPhoto w iPhonie, dzi艣 zainstalowa艂em najnowsz膮 wersj臋 iTunes, kt贸ra nie chce mi synchronizowa膰 program贸w na iPhonie (3G). Mia艂 kto艣 podobne problemy, zna kto艣 rozwi膮zanie? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc. Tre艣c b艂臋du: "iTunes nie mo偶e zsynchronizowa膰 program贸w z iPhonem poniewa偶 nie mo偶e ustali膰 jakie programy s膮 zainstalowane na tym iPhonie" ehhhh

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych