Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bateria do iPhone'a z ifixit.com

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Animatter

Animatter
  • 421 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 17:22

Witam Was, Miał ktoś może jakąkolwiek styczność z bateriami z ifixit.com? Planuje niedługo wymianę baterii. Zdaje sobie sprawę, że na rynku nie ma oryginałów. Allegro odpada, sprzedawane tam baterie to najzwyklejsza tandeta, dodatkowo opisana jako oryginalna (każdy wie jak to jest z bateriami z allegro). No i tak pomyślałem o baterii z ifixit...Cena to 25$ Nie wiem tylko jak z jakością...Zamawiał ktoś coś stamtąd? Może są lepsze strony/sklepy do zamówienia baterii?

#2 conkerkh

conkerkh
  • 458 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 23:51

Witam Was,
Miał ktoś może jakąkolwiek styczność z bateriami z ifixit.com? Planuje niedługo wymianę baterii. Zdaje sobie sprawę, że na rynku nie ma oryginałów. Allegro odpada, sprzedawane tam baterie to najzwyklejsza tandeta, dodatkowo opisana jako oryginalna (każdy wie jak to jest z bateriami z allegro). No i tak pomyślałem o baterii z ifixit...Cena to 25$ Nie wiem tylko jak z jakością...Zamawiał ktoś coś stamtąd? Może są lepsze strony/sklepy do zamówienia baterii?

Mysle ze lepszych nie znajdziesz:)

#3 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 07 stycznia 2012 - 00:21

Byłem ostatnie w Paryżu w sklepie z bateriami, mają tam także baterie do iPhone 4 i 4s ale nie znam ani ceny ani producenta, gdyby Ci się bardzo nie spieszyło to w tygodniu będę w okolicy, mogę zapytać

#4 Animatter

Animatter
  • 421 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 10:34

tores. mi się nie spieszy jeszcze, swojego iPka będę wysyłał do Regenersis bo Home powoli niedomaga, zobaczymy czy mi wymienią. Jak nie wymienią to wtedy napiszę z prośbą, dzięki za propozycję.

#5 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 07 stycznia 2012 - 19:48

Byłem już dzisiaj w tym sklepie ;) cena to 35€ a wygląda tak

Dołączona grafika

#6 Animatter

Animatter
  • 421 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 21:46

Chyba jednak lepsza będzie z ifixit ; )