Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

holder dla mac mini

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 shaper

shaper
  • 171 posts

Posted 04 January 2012 - 02:37

Witam! Czy jest możliwość kupienia holdera, uchwytu dla nowego mac mini który umożliwi umocowanie go z tyłu monitora? Posiadam małe biurko pod laptopa i taki gadżet pozwoliłby stworzyć tanim kosztem substytut iMaca ;)

#2 Kriisu

Kriisu
  • 76 posts
  • SkądKraków

Posted 04 January 2012 - 08:17

Moim zdaniem pomysł trochę bezsensowny:P Genarealnie Mini jest tak mały, że nawet na bardzo małym biurku nie widziałbym potrzeby umieszczania go z tyłu monitora. No ale co do tematu, to wiem i widziałem uchwyty do umieszczenia na ścianie, tak, żeby "wisiał" obok telewizora. Linków do samego prosuktu niestety nie mam, bo widziałem to w sklepie w niemczech.

#3 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 04 January 2012 - 11:28

Jak zwykle, Cortland ma wszystko Akcesoria :: Pozostałe akcesoria :: Podstawki :: Twelve South BackPack Shelf for iMac & Cinema Display - Cortland - systemy graficzne ;)

#4 shaper

shaper
  • 171 posts

Posted 04 January 2012 - 15:14

renqien blisko blisko :). No niestety nie mam ACD tylko monitor Dell U2311. Biurko jak pisałem jest typowo pod laptopa a podstawka z monitora zajmuje sporo miejsca. Ale na ścianę uchwyt też może być jakby ktoś gdzieś widział będę wdzięczny.

Znalazłem coś takiego na ebay tylko cena trochę za duża:
http://tinyurl.com/7n5xzmd

#5 wojtkow

wojtkow

• 6767 posts

Posted 04 January 2012 - 17:33

Ja rozważałem kupno dla córki czegoś takiego H-Squared: Mini mount, ale na razie sobie odpuściłem.

#6 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2630 posts

Posted 12 November 2013 - 17:10

Tez czegos podobnego szukam,ale jesli chodzi o ceny to sie komus w glowie poj...o,za kawalek pogietej blachy .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users