Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Apple TV a TVN Player Ipla i HBO GO

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 michak80

michak80
  • 430 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 31 grudnia 2011 - 15:16

Witam, posiadam iPad 2. Po odpaleniu aplikacji TVN Player i ustawieniu klonowania na Apple TV mogę oglądać program na TV. Natomiast przy Ipla oraz HBO GO wyświetla się informacja "Wystąpił błąd podczas wczytywania tej zawartości. Spróbuj ponownie później". Czy ktoś wie gdzie może być problem?

#2 GAMA007

GAMA007
  • 1 394 postów

Napisano 31 grudnia 2011 - 15:23

Witam,

przy ipla musisz najpierw te seriale posciagac na ipada, a nastepnie odegrac poprzez klonowanie na ekranie TV:)

Pozdrawiam

GAMA007

#3 highbrass

highbrass
  • 79 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 13:28

Witam,

posiadam iPad 2. Po odpaleniu aplikacji TVN Player i ustawieniu klonowania na Apple TV mogę oglądać program na TV. Natomiast przy Ipla oraz HBO GO wyświetla się informacja "Wystąpił błąd podczas wczytywania tej zawartości. Spróbuj ponownie później". Czy ktoś wie gdzie może być problem?

Pisałem do supportu ipla, odpisali,iż planują wsparcie AiRPlay w nowej wersji programu.
Pozostaje czekać,podobnie chyba będzie z HBO.

#4 Marriu-4088b2fcfa

Marriu-4088b2fcfa
  • 802 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 17:00

Hmm, dziwna sprawa. Ja mam iPod Touch 4G i stare Apple TV. U mnie wszystko odwrotnie: TVN Player nie "mirroruje" się na ATV1 natomiast seriale i wideo (poza nadawaniem na żywo typu Polsat News) działają NATYCHMIAST przez Airplay, niezależnie, czy są zgrane na dysk iPoda Touch czy nie. Ktoś to rozumie?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych