Witam,
posiadam iPad 2. Po odpaleniu aplikacji TVN Player i ustawieniu klonowania na Apple TV mogę oglądać program na TV. Natomiast przy Ipla oraz HBO GO wyświetla się informacja "Wystąpił błąd podczas wczytywania tej zawartości. Spróbuj ponownie później". Czy ktoś wie gdzie może być problem?
Apple TV a TVN Player Ipla i HBO GO
Started by
michak80
, 31 Dec 2011 15:16
3 replies to this topic
Posted 31 December 2011 - 15:16
Posted 31 December 2011 - 15:23
Witam,
przy ipla musisz najpierw te seriale posciagac na ipada, a nastepnie odegrac poprzez klonowanie na ekranie TV:)
Pozdrawiam
GAMA007
przy ipla musisz najpierw te seriale posciagac na ipada, a nastepnie odegrac poprzez klonowanie na ekranie TV:)
Pozdrawiam
GAMA007
Posted 08 January 2012 - 13:28
Pisałem do supportu ipla, odpisali,iż planują wsparcie AiRPlay w nowej wersji programu.Witam,
posiadam iPad 2. Po odpaleniu aplikacji TVN Player i ustawieniu klonowania na Apple TV mogę oglądać program na TV. Natomiast przy Ipla oraz HBO GO wyświetla się informacja "Wystąpił błąd podczas wczytywania tej zawartości. Spróbuj ponownie później". Czy ktoś wie gdzie może być problem?
Pozostaje czekać,podobnie chyba będzie z HBO.
Posted 08 January 2012 - 17:00
Hmm, dziwna sprawa. Ja mam iPod Touch 4G i stare Apple TV. U mnie wszystko odwrotnie: TVN Player nie "mirroruje" się na ATV1 natomiast seriale i wideo (poza nadawaniem na żywo typu Polsat News) działają NATYCHMIAST przez Airplay, niezależnie, czy są zgrane na dysk iPoda Touch czy nie. Ktoś to rozumie?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users