Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Awaria SIM przy niskich temperaturach otoczenia

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#26 big_lynx

big_lynx
  • 122 posts

Posted 07 February 2012 - 02:59

Serwis wymienił mi telefon kolejny raz ... i jak na razie działa bez problemu. Zobaczymy jak długo

#27 Hubert Lary

Hubert Lary
  • 118 posts
  • SkądWrocław

Posted 20 February 2012 - 08:39

A ja po wymianie otrzymałem drugi telefon. I dalej to samo. Bez sensu. Odkąd Apple robi sprzęt w Chinach to jest to coraz większe gówno.

#28 manier

manier
  • 2 posts

Posted 25 February 2012 - 13:35

Witam serdecznie. Ja mam taki problem: miałem 4S 16gb przez 2 miesiące - działał idealnie. Potem jednak kupiłem sobie 32gb, a 16kę oddałem ojcu. Oba kupione w Orange. Ojciec pojechał po microSIM do salonu, i co? Jego ajfon (który u mnie działał bez zarzutu) wyświetla co jakiś czas Awarię SIM. Czasem po 10 min, czasem po 3h. Pojechał więc wymienić kartę, bo może wadliwa - to samo. Poczytałem trochę w necie, zrobiłem restore, zainstalowałem ten 046... I dalej to samo. Postanowiłem więc wymienić karty w naszych telefonach. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie, gdy okazało się, że po wymianie kart oba telefony działają bez zarzutu! Gdy jednak zmieniłem ponownie, znowu - awaria SIM. Wynika z tego, że jego ajfon działa tylko z moją kartą! Macie może jakieś pomysły, przemyślenia? Ja już wymiękam...

#29 edalton

edalton
  • 3 posts
  • SkądNysa

Posted 25 February 2012 - 16:50

Sam już głupieje, ale jak by nie było to coś nie halo z tymi 4s. Ludzie zgłaszają problemy więc jakaś wada jest. Apple nic konkretnego na ten temat nie ma do powiedzenia, a powinno. Miałem nowego 4S z Orange, po chwili Awaria SIM. Kartę miałem docinaną, ale na iPhone 4 karta działa bez zarzutu, włożylem kartę z T mobile, tym razem oryginalną micro sim, i nadal Awaria SIM. Włożyłem kartę z Plusa, i bez zmian, Awaria SIM co jakiś czas. Sprzedałem telefon znajomemu, powiedziałem ze będzie musiał oddać chyba do serwisu, bo jest taki błąd. Wziął włożył oryginalną micro sim z Playa, i działa mu juz dwa miesiące bez awarii. Nie wiem co jest grane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users