Formatowanie iPoda Shuffle na Windowsie
Napisano 23 czerwca 2007 - 14:09

Napisano 23 czerwca 2007 - 17:44
Napisano 23 czerwca 2007 - 18:14

Napisano 23 czerwca 2007 - 21:35
Napisano 24 czerwca 2007 - 13:03
O rany, ale mam nadzieję, że sformatowanie go poprzez Windowsa (jak dysk HDD) nie wpłynie źle na mojego iPodzika... :confused:hp usb format tool - specjalnie do formatowanai pamieci flash podlaczanych do usb)
Oraz mam nadzieję, że te przerwy w muzyce nie są właśnie spowodowane tym, że przeprowadziłem format Shuffle'a w w/w sposób...
No nic, na razie wszystko działa - muzyka się odtwarza, więc chyba jest OK.
Wypowiedzcie się proszę jeszcze, czy lepiej formatować iPoda przez Updatera, czy właśnie przez ten HP USB Format Tool :?:
---- Dodano 24-06-2007 o godzinie 16:51 ----
Wypowiedzcie się proszę jeszcze, czy lepiej formatować iPoda przez Updatera, czy właśnie przez ten HP USB Format Tool :?:
Oprócz powyższego pytania, chciałbym prosić o odpowiedź na jeszcze jedno...
Mianowicie, jak to jest z tym Updaterem? Od czasu do czasu chyba wypada zrobić porządek na swoim iPodzie, czyli po prostu go sformatować. Jeżeli zrobię to przez Updatera, to zostaną usunięte wszystkie utwory, a także oprogramowanie Shuffle'a oraz zainstaluje się nowsze (bo tak piszą użytkownicy na tym forum).
Cóż to jest za oprogramowanie? Myślałem, że to jest tylko nośnik danych - wrzucasz pliki, przechowujesz, wyrzucasz. Nie kumam...
Napisano 24 czerwca 2007 - 19:06
Napisano 24 czerwca 2007 - 20:41
Poprzez iTunes oczywiście.ps tak dla pewnosci sie spytam - jak umieszczasz pliki z muzyka na tym ipodzie shuffle?
Pozwól, że teraz ja zapytam Ciebie o coś i też dla pewności...

Jak wg Ciebie najlepiej przeprowadzić całkowite czyszczenie Shuffle'a? Poprzez tego Updatera (restore)?
I jaki wpływ na muzykę może mieć te ewentualne "przeterminowane" oprogramowanie?
Chcę po prostu usunąć całą zawartość i odświeżyć iPoda.
Napisano 24 czerwca 2007 - 22:07

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych