Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

HBO GO

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 pangelard

pangelard
  • 140 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 22:19

wykupilem sobie funkcje HBO GO w Cyfrze Plus. Troche mialem problemow zanim zaczela dzialac, ale teraz hula bez problemu. Duzo w necie jest komentarzy, ze to skandal, ze jest platne itd. Ale IMO uwazam, ze warto. Tylko teraz sie troche pogubilem i potrzebuje pomocy. Chcialbym z Ipada lub nawet laptopa PC wyslac obraz na telewizor (obsluguje wifi streaming). Troche poszukalem i jest kilka sposobow na przegladanie lub wysylanie obrazu z plikow na kompie lub ipadzie na telewizor (airplay itd), ale tu chodzi o funkcje zrzutu calego ekranu, bo streaming jest poprzez aplikache HBO GO (na ipadzie) lub przegladarke internetowa (na PC). Jest w cydii jakis program videoout lub cos takiego, ale podobna slabo dziala. Wiec pytanie jak podlaczyc bezprzewodowo obraz z ipada lub pc do tv? mam ipada 1 gen.

#2 sumax69

sumax69
  • 2 postów

Napisano 26 grudnia 2011 - 01:43

Mam sporo problemu z uruchomieniem HBO GO. Wykupione mam w Netii ale nie mogę w żaden sposób zalogować się. Nie Znajduje mi w AppStore aplikacji HBO Go, którą ponoć mam wgrać. Mam ipada 2. Proszę o radę

#3 K_Y_S

K_Y_S
  • 133 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 26 grudnia 2011 - 11:39

Nie Znajduje mi w AppStore aplikacji HBO Go, którą ponoć mam wgrać. Mam ipada 2. Proszę o radę

HBO GO Poland for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store

#4 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8 114 postów

Napisano 26 grudnia 2011 - 12:09

Mam sporo problemu z uruchomieniem HBO GO. Wykupione mam w Netii ale nie mogę w żaden sposób zalogować się. Nie Znajduje mi w AppStore aplikacji HBO Go, którą ponoć mam wgrać. Mam ipada 2. Proszę o radę

1) Orientowałeś się dokładnie na jakiej zasadzie jest w Netii to HBO Go?
2) Czy HBO On Demand w telewizji N to jest to samo co HBO Go ?

#5 grzech987

grzech987
  • 387 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 26 grudnia 2011 - 12:23

mi nie odpowiada że nie działa to na 3g tylko wifi a miało być w domu i na dworku jak to w reklamie:( ale działa, mam z cyfry wykupione.

#6 pangelard

pangelard
  • 140 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 19:27

1. jak zainstalujesz my3g z cydii to poleci i z 3g. 2. hbo on demand dziala jak wypozyczalnia czyli placisz za kazdy film, w hbogo placisz 10zl miesiecznie i ogladasz co chcesz (z tego co aktualnie w ofercie) i kiedy chcesz. 3. od czasu rejestracji do momentu jak mi to zaczelo dzialac (w cyfrze) minelo kilka dni

#7 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8 114 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 20:29

hbo on demand dziala jak wypozyczalnia czyli placisz za kazdy film, w hbogo placisz 10zl miesiecznie i ogladasz co chcesz (z tego co aktualnie w ofercie) i kiedy chcesz.

No właśnie wszystko jest w ramach abonamentu na HBO bez dodatkowych opłat, dlatego pytam jaka jest różnica :)

#8 pangelard

pangelard
  • 140 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 11:38

wejdz na hbogo.pl i tam bez logowania mozesz przejrzec wszystko co jest w ofercie i chyba obejrzeć trailery, więc będziesz mogł porównać. wczoraj testowalem airplay z appletv i dziala calkiem niezle z ipada na telewizor, chociaż rozdzielczość nie jest rewelacyjna. i dzieki aktywowaniu multitask gesture działa tez na iphonie 4 i ipadzie 1. wreszcie mam powód, żeby kupić apple tv ;-)

#9 bulldog69

bulldog69
  • 1 postów

Napisano 05 lutego 2012 - 22:17

A jak z działaniem aplikacji na ipad2 ? mam wg testu prędkość na wifi 950kb a filmy się zacinają :/

#10 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 06 lutego 2012 - 00:43

A nie jest tak, że jeśli mam wykupiony pakiet HBO na n'ce to powinienem dostać login do HBO GO za free? Edit: Sprawdziłem, trzeba to wykupywać, dodatkow N'ka nie ma w ofercie..

#11 pjaczewski

pjaczewski
  • 28 postów

Napisano 06 lutego 2012 - 12:02

Korzystam na Ipad 2 z aplikacji HBO GO przez 3g gdzie prędkości są ok 4-5 mb/s i filmy też potrafią sie zacinać, wiec nie wiem gdzie jest problem.

#12 delgadur

delgadur
  • 233 postów

Napisano 15 października 2012 - 11:56

Mam pytanko. Wiecie może jak zmusić aplikację HBO GO aby po zakończeniu filmu zablokowała iPada? Problem jest taki że jak powiedzmy zasnę podczas oglądania filmu to iPad świeci przez całą noc co rano skutkuję rozładowaniem urządzenia. W ustawieniach nie znalazłem takiej opcji chyba że coś przeoczyłem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych