Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

It's showtime - iPhone w sklepach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
249 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 21 czerwca 2007 - 02:44

Dołączona grafika

29 czerwca o godz. 18:00 (30 czerwca o polnocy naszego czasu) w sklepach AT&T i Apple Store w Stanach Zjednoczonych pojawi sie dlugo oczekiwany, nowy,rewolucyjny produkt - iPhone.

Tego dnia, o godz. 16:30 sklepy Apple zostana zamkniete, a otwarte ponownie dla klientow, wlasnie o godzinie zero, czyli 18:00. W tym czasie, pracownicy sklepu odpieczetuja specjalnie zapakowane, plastowe pudla i naloza kody kreskowe.

Spodziewane sa ogromne kolejki, przewidywana liczba chetnych oczekujaca na nowy produkt przed Apple Store w Nowym Jorku, moze wyniesc nawet kilka tysiecy osob.

Wraz z iPhone nalezy spodziewac sie premiery kilku ciekawych akcesoriow do tego urzadzenia. m.in. sluchawek Bluetooth.

Fani Apple mieszkajacy na wschodnim wybrzezu Stanow Zjednoczonych, moga czuc sie uprzywilejowani - z racji tego, ze premiera odbedzie sie wg lokalnych stref czasowych, to wlasnie oni beda mogli jako pierwsi na swiecie zakupic nowy produkt od Apple. Klienci w Kalifornii beda musieli poczekac na iPhone 3 godziny dluzej.

W tym miejscu bede staral sie wrzucic kilka zdjec z tego wydarzenia i opisac atmosfere panujaca przed jednym ze sklepow tego dnia, wraz ze stosownym komentarzem.

Mam tez prosbe, ze jesli ktorys z userow, bedzie mial szczescie byc tego dnia w ktoryms ze sklepow, niech rowniez wrzuca zdjecia i opisuje w miare na biezaco to, co sie dzieje przed sklepem, jak i w nim.

Zrobmy razem nasze wlasne, forumowe Showtime..

#2 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 postów

Napisano 21 czerwca 2007 - 03:02

Male pytanko - czy masz zamiar kupic iPhone tegoz dnia?

#3 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 21 czerwca 2007 - 03:32

hmmm no ja prawdopodobnie bede w sobote to jest 30 czerwca w apple store to sobei go obejrze dokladnie :)

#4 syrakuz

syrakuz

Dr

• 1 073 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 21 czerwca 2007 - 08:25

ściąganie filmów po EGPRS, hehe... powodzenia ;)

#5 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 21 czerwca 2007 - 09:17

A tymczasem na stronie Apple nowe filmiki z iPhonem w roli głównej, bardzo fajne i ciekawe - między innymi prezentują działanie multitouch'a, sensorów, no i YouTube'a.

http://www.apple.com/iphone/internet
http://www.apple.com...one/technology/

#6 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 22 czerwca 2007 - 20:39

"iPhone. A guided tour." Właśnie ukazała się bardzo ciekawa prezentacja iPhone'a. Polecam obejrzeć ;)

#7 lewin

lewin
  • 164 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 czerwca 2007 - 22:16

"iPhone. A guided tour." Właśnie ukazała się bardzo ciekawa prezentacja iPhone'a. Polecam obejrzeć ;)

Naprawde polecam ten 20 minutowy filmik
http://www.apple.com...guidedtour.html

#8 syrakuz

syrakuz

Dr

• 1 073 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 22 czerwca 2007 - 23:46

nie uwiężę dopóki nie zobaczę ;) ... a co do filmiku, fajny ale mnie bardziej intersuje jaki iPhone ma procesor i ile RAMu ???

#9 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 23 czerwca 2007 - 00:40

film wyglada ciekawie

#10 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 23 czerwca 2007 - 21:04

Mam pytanie do inidera, banana i reservedxa, dacie rade jakas relacje zdjeciowa zrobic w swoich rejonach?? Insider, pewnie zagoniony bedziesz ;) A jak reszta?

#11 Babidi

Babidi
  • 330 postów
  • SkądJeżyce Terrorists

Napisano 25 czerwca 2007 - 04:10

TonyMontana postaram sie zrobic relacje przed sklepem w sklepie i iphona. Jako, ze mam juz go zarezerowanego i bede mial od razu . tzn po 3 godzinach :) Burlingame pozdrawia SD :D

#12 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 25 czerwca 2007 - 04:57

Najblizszym dla mojego rejonu Apple Store bedzie ten, w ktorym Ty bedziesz ;P Blizej nie ma :-] Nie, jakos specjalnie zagoniony nie jestem ale jakos sie tym wydarzeniem nie ekscytuje :)

#13 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 25 czerwca 2007 - 09:35

No proszę, kolejnego "iPhone testera" mamy na forum ;) Fajnie :D

#14 Witos

Witos
  • 4 400 postów

Napisano 25 czerwca 2007 - 11:48

No to teraz tylko patrzeć na identyczne rozwiązania w telefonach Windows Mobile ;) no i oczywiście innych.

#15 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 25 czerwca 2007 - 14:48

Hehehe dokladnie

#16 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 25 czerwca 2007 - 18:30

TonyMontana postaram sie zrobic relacje przed sklepem w sklepie i iphona. Jako, ze mam juz go zarezerowanego i bede mial od razu . tzn po 3 godzinach :) Burlingame pozdrawia SD :D

Hehe,a mialo nie byc rezewacji ;) Czekamy na Twoja relacje. Dzieki za pozdrowienia, chwilowo przebywam w Rhode Island, ale niedlugo wracam do CA. Takze pierwsze zdjecia przekaze juz przed polnoca w piatek.Mam nadzieje tylko ze zalapie jakiegos wirelessa w okolicy..

---- Dodano 25-06-2007 o godzinie 19:31 ----

Nie, jakos specjalnie zagoniony nie jestem ale jakos sie tym wydarzeniem nie ekscytuje :)

Hmm, no ja tez niby nie, ale akurat wolne od pracy mam, wiec czemu by sie nie pobawic w fotoreportera ;)

#17 polskiedetroit

polskiedetroit
  • 72 postów
  • SkądDetroit, MI

Napisano 25 czerwca 2007 - 23:13

Podcast i fotorelacja z kupna, otwierania i zabawy iPhone'm na stronie www.polskiedetroit.com - juz w piatek wieczorem czasu lokalnego :) Zapraszam!
  • MacDada lubi to

#18 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 25 czerwca 2007 - 23:38

lukasz musze powiedziec jedno : super stronka szkoda ze moje miasto nei ma takiego (byc moze jest za male ;) ) ale naprawde gratulacje wielkie

#19 polskiedetroit

polskiedetroit
  • 72 postów
  • SkądDetroit, MI

Napisano 26 czerwca 2007 - 00:32

LOLY: wszystko przed Tobą. Możesz być tym który zacznie coś takiego u siebie w mieście. I później to właśnie Ty będziesz chodził w glorii chwały, to właśnie CIEBIE będą zaczepiały prześliczne dziewczyny na ulicy..... :-) Ale wracając do tematu iPhone'a: wróciłem właśnie ze sklepu, po drodze wstąpiłem do dealer'a Cingular (AT&T). Młody Irakijczyk poweidział mi, że będę musiał kupić iPhone'a w iPod Store (chodziło mu zapewne o Apple Store) i dopiero później aktywować to cudeńko w AT&T! Mam nadzieję że był po prostu źle poinformowany....

#20 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 26 czerwca 2007 - 09:21

Tymczasem kolejki się już zaczynają robić :D :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Zdjęcia z serwisu appleinsider.com

#21 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 26 czerwca 2007 - 15:23

Jakie rozczarowanie, iPhone bedzie tak naprawde mial 7.27 GB a nie 8GB. Oszusci!

#22 gravi422

gravi422
  • 17 postów

Napisano 26 czerwca 2007 - 16:03

Apple ogłosiło [URL="http://www.apple.com/hotnews/"]plany taryfowe[/URL] dla iPhone.
Amerykanie to mają dobrze - płacą abonament i mają nieograniczoną liczbę minut do wykorzystania.

#23 SoleJunior

SoleJunior
  • 271 postów

Napisano 26 czerwca 2007 - 18:42

Jakie rozczarowanie, iPhone będzie tak naprawdę miał 7.27 GB a nie 8GB. Oszusci!

Chyba na dole strony appla ze specyfikacją jest ta kwestia wyjaśniona..

1GB = 1 billion bytes; actual formatted capacity less.

#24 sagat

sagat
  • 350 postów
  • SkądPiaseczno

Napisano 26 czerwca 2007 - 19:01

heh nie dosc ze cena z kosmosu, to jeszcze ten abonament.... jak na USA to raczej bardzo drogo. Strach pomyslec ile to bedzie kosztowac w europie.

#25 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 26 czerwca 2007 - 19:11

Aj tam drogo, wcale nie ja teraz mam drozszy abonament i nie narzekam :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych