Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

FreeMyApps.com — karty podarunkowe w pełni legalny sposób!

• Please log in to reply
2233 replies to this topic

#701 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 25 May 2013 - 10:20

Co moglibyście poradzić na niedodające się punkty ? Wgrałem kopię zapasową z 4S do 5, usunąłem ciasteczka i dane, wgrałem od nowa profil, punkty które miałem wróciły na swoje miejsce, ale kolejne nie chcą się dodawać, co może być przyczyną ?

Chyba pozostaje napisać do supportu.

Ogólnie to FMA chyba nadal jest najlepsze do zbierania punktów, na innych stronach nigdy nie udało mi się dotrwać do odpowiedniej ilości punktów dla kodu, a w FMA już wykorzystałem 25$ iTunes, 1$ Amazon 10$ iTunes i aktualnie mam na iPhonie 7600 pkt oraz na iPadzie 9800, a dwa kody wylądowały na Allegro ;p

A czy ktoś z Was używa FMA na Androidzie? Jak to tam wygląda?

#702 RBB

RBB
  • 1371 posts

Posted 25 May 2013 - 11:07

Ogólnie to FMA chyba nadal jest najlepsze do zbierania punktów

Dokładnie tak. W feature points dostałem 2x5$ ale zbieranie tam to męczarnia i dałem sobie z tym spokój. 1$ to aż 600 kredytów do uciułania a appki po 80-90cr (do tego bardzo rzadko dodawane). AppCasher leży i kwiczy. Jako tako "daje radę" FAP. Ale i w FMA nie będzie już raczej tak jak dawniej. Mają spory tłum użytkowników. Co do androida to wcześniej gdzieś czytałem, że ludzie skarżyli się na ilość kredytów mniejszą niż za appki na iOS. Widać jednak, że i na iOS coraz częściej proponują nędzne 80 cr.

#703 Xanthi

Xanthi
  • 165 posts

Posted 26 May 2013 - 01:47

Battlestone +160pkt - iPad, iPhone

#704 dawid1972

dawid1972
  • 316 posts

Posted 26 May 2013 - 15:22

FMA się teraz zepsuło teraz głównie używam FreeAppParty

#705 swiatek94

swiatek94
  • 450 posts

Posted 26 May 2013 - 23:06

Chyba pozostaje napisać do supportu.

Dzisiaj napisałem, zobaczymy co jutro odpiszą, dziękuję za radę!

#706 Xanthi

Xanthi
  • 165 posts

Posted 27 May 2013 - 00:30

Dzisiaj napisałem, zobaczymy co jutro odpiszą, dziękuję za radę!

O ile Ci odpiszą ;) Ja 3x próbowałem i ani razu niestety nie odpisali ;)

#707 zubel

zubel
  • 1194 posts
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Posted 27 May 2013 - 07:29

mi swego czasu (po 2 dniach) odpisali

Hello app freer,

Thank you for reaching out to us! We are sorry you are having issues with your credits.

While you should receive credits for sponsor apps right away, sometimes it can take up to a day. We ask that you please be patient as the credits may arrive shortly.

If you are still not receiving credits, there may be a couple of different reasons why. Please confirm that you have completed all of the necessary steps in order to receive your credits.

1. Make sure that you have clicked on the sponsor app on FreeMyApps.com to be redirected to the app store (Apple or Google Play) and did not download directly from the app store.
2. Make sure you open the app for at least 30 seconds, and register if necessary
- Some apps may require that you use it for longer than 30 seconds or that you reach a certain level before credits are paid out. Make sure to read the app descriptions carefully!
3. The apps must be opened within 48 hours of downloading them to earn credits!
4. If an app has already been downloaded to your device at any time outside of FreeMyApps, you will not be able to earn credit for it when you re-download it through FreeMyApps.
5. If you are using a brand new device and you have restored it from a back-up you will not receive credits until you delete your cookies and re-enroll in FreeMyApps. We are sorry for the inconvenience, but your credits are linked to your individual device and cannot be transferred or shared with another device.

Please note that re-downloading an app or clearing your cookies (iOS only) will not help you earn credits.

Hope this helped resolve your issue! If your problem still persists, please let us know and we'll do our best to get it figured out as quickly as possible.

Thank you for your patience and thanks for freeing the apps!

Sincerely,

The FreeMyApps Support Team

nie muszę chyba mówić, że straaasznie pomogło…

#708 swiatek94

swiatek94
  • 450 posts

Posted 28 May 2013 - 01:46

O ile Ci odpiszą ;) Ja 3x próbowałem i ani razu niestety nie odpisali ;)

Dzisiaj nie odpisali, także mam wrażenie, że będzie jak w twoim przypadku :/

zubel@

A poradziłeś sobie z tym problemem jakoś inaczej ? W sumie mogę od nowa wgrać iOS'a i usunąć wszystkie dane, ale jak będę chciał przywrócić kopię zapasową z 4S, to z powrotem wróci ten profil, usunę ciasteczka i koło się zatoczy.

Chyba że na 4S usunę ciasteczka i FMA, zrobię kopię zapasową i dopiero wgram na 5, myślicie, że to dobry pomysł ?

#709 zubel

zubel
  • 1194 posts

Posted 28 May 2013 - 07:18

U mnie nie zaliczylo tylko z jednej appki i do tego czasu mimo, ze byla juz chyba 3 albo 4 razy pkt nie przyznalo za nia… a tak poza tym wszystkie zalicza

#710 eualex

eualex
  • 2097 posts

Posted 28 May 2013 - 13:07

Dzisiaj nie odpisali, także mam wrażenie, że będzie jak w twoim przypadku :/

zubel@

A poradziłeś sobie z tym problemem jakoś inaczej ? W sumie mogę od nowa wgrać iOS'a i usunąć wszystkie dane, ale jak będę chciał przywrócić kopię zapasową z 4S, to z powrotem wróci ten profil, usunę ciasteczka i koło się zatoczy.

Chyba że na 4S usunę ciasteczka i FMA, zrobię kopię zapasową i dopiero wgram na 5, myślicie, że to dobry pomysł ?

Czemu nie wymienisz ile się da i nie zaczniesz zbierać od 0 (bardzo Ci zależy, żeby kontynuować zbieranie?)?

#711 Xanthi

Xanthi
  • 165 posts

Posted 28 May 2013 - 19:15

Big Win Basketball +80pkt - iPad, iPhone

#712 RBB

RBB
  • 1371 posts

Posted 28 May 2013 - 21:51

Blue Stage by Sennheiser +160pkt - iPad

#713 Sławo Szy

Sławo Szy
  • 15 posts
  • SkądLeszno, Leszno, Poland, Poland

Posted 30 May 2013 - 09:16

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#714 Xanthi

Xanthi
  • 165 posts

Posted 31 May 2013 - 20:32

Fashion Party Dress up +80pkt - iPad, iPhone

#715 preddy

preddy
  • 29 posts

Posted 01 June 2013 - 11:37

Cześć wszystkim ;) Używam FMA od ponad roku i do tej pory uzbierałem 60$ na iTunes i 20$ na Amazon (od grudnia 2012 do marca 2013 miałem przerwę). Kiedyś jakoś to szło, jednego giftcarda 10$ na iTunes zbierało się w około miesiąc, czasem nawet krócej. Teraz to bida z nędzą, raz na tydzień dodawane są appki po 80 pkt i tyle. Jak ktoś ma kilka urządzeń Appla to spoko, jak ktoś ma jedno to będzie refreshował do ukichanej śmierci :-D Ktoś pytał jak wygląda FMA na Androidzie. Niestety nie tak dobrze. O ile na iOS FMA weryfikuje urządzenie po UDID to na Androidzie trzeba mieć zweryfikowane konto na FB i przez nie się logować (nie wystarczy założyć fejkowe). No i do tego appki z nędznym wynagrodzeniem (do 20 pkt za jeden download). Używałem kiedyś na iOS FreeAppSlots, tam uciułałem 30$ w giftcardach na Amazona, teraz niestety z nich zrezygnowali. Można odebrać jedynie jakieś przeciętne gierki. Pozdrawiam wszystkich ;)

#716 Xanthi

Xanthi
  • 165 posts

Posted 01 June 2013 - 17:32

Playground Bully +320pkt - iPad, iPhone <= Płatna 0.99$

#717 Xanthi

Xanthi
  • 165 posts

Posted 01 June 2013 - 20:00

Ayakashi: Ghost Guild +240pkt - iPad, iPhone

#718 Sławo Szy

Sławo Szy
  • 15 posts

Posted 02 June 2013 - 12:42

Mam problem jak kolega stronę wcześniej. Program nie nalicza punktów za pobrane aplikacje. Czyściłem już catche ale nic nie pomaga i za każdą nową weryfikacją przywraca 213 pkt , i dalej nie nalicza :(. Zna ktoś jakiś sposób jak to zresetować?

#719 preddy

preddy
  • 29 posts

Posted 02 June 2013 - 12:51

Mam problem jak kolega stronę wcześniej. Program nie nalicza punktów za pobrane aplikacje. Czyściłem już catche ale nic nie pomaga i za każdą nową weryfikacją przywraca 213 pkt , i dalej nie nalicza :(. Zna ktoś jakiś sposób jak to zresetować?

Możliwe, że wcześniej ściągnąłeś te aplikacje i dlatego Ci ich nie zlicza.
Z tego co zauważyłem, to nabija punkty tylko wtedy kiedy ściągniesz i uruchomisz appkę wcześniej nie instalowaną i nie włączaną.
Też tak mam od czasu do czasu, że nie dostaję punktów :(

#720 zubel

zubel
  • 1194 posts

Posted 02 June 2013 - 13:01

Z tego co zauważyłem, to nabija punkty tylko wtedy kiedy ściągniesz i uruchomisz appkę wcześniej nie instalowaną i nie włączaną.

Nope. Też tak kiedyś sądziłem, do czasu, aż na FMA dostała się jakaś gra którą już kiedyś ściągnąłem, grałem w nią, itd - pkt oczywiście przyznało od ręki.

#721 Sławo Szy

Sławo Szy
  • 15 posts

Posted 02 June 2013 - 14:05

Niestety, były nowe aplikacje których "na bank" nigdy nie instalowałem... czy oprócz czyszczenia catche jest jeszcze jakaś inna metoda?

#722 Xanthi

Xanthi
  • 165 posts

Posted 02 June 2013 - 21:58

Niestety, były nowe aplikacje których "na bank" nigdy nie instalowałem... czy oprócz czyszczenia catche jest jeszcze jakaś inna metoda?

Nie wiem czy coś pomoże... Po mojemu to z ich winy nie zlicza, na maile nie odpowiadają, przynajmniej mi... :)

#723 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 posts
  • SkądBiała Podlaska

Posted 04 June 2013 - 14:28

Jeżeli wam nie zlicza to napiszcie do nich maila. Ja miałem tak z jedną aplikacją, to po 3 dniach dostałem punkty za tą aplikację.

#724 dawid1972

dawid1972
  • 316 posts

Posted 04 June 2013 - 19:09

Big Win MLB +80 pkt

#725 Xanthi

Xanthi
  • 165 posts

Posted 05 June 2013 - 01:20

ZipaClip - Secure Video and Text Messaging +80 credits - iPhone, iPad

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users