Chciałem ostrzec potencjalnych kupujących - komputer wystawiony na aukcji [url=http://allegro.pl/super-okazja-imac-21-5-4gb-3-06-1tbhdd-i1994194477.html]SUPER Okazja iMac 21.5" 4GB 3.06 1TBHDD!!! (1994194477) - Aukcje internetowe Allegro[/url] jest uszkodzony nie tylko kosmetycznie! Skąd wiem? Poprzednio to ja kupiłem tego iMaca (4 zdjęcia na aukcji są mojego autorstwa) , którego ze względu na uszkodzenia nie odebrałem ale...uszkodzenia nie polegały na obitej obudowie - pęknięta była szyba, pewnie i uszkodzona matryca, sprzedający wspominał też coś o uszkodzeniu dysku - podejrzewam że był reanimowany, chyba że to naciągacz i wyśle uszkodzony sprzęt i zwali winę na firmę kurierską
Jeszcze raz ostrzegam!!

UWAGA !! OSZUST !! iMAC !!
Started by
Grisza1991
, 20 Dec 2011 22:12
2 replies to this topic
Posted 20 December 2011 - 22:12
Posted 22 December 2011 - 16:45
(4 zdjęcia na aukcji są mojego autorstwa) , którego ze względu na uszkodzenia nie odebrałem - pęknięta była szyba, pewnie i uszkodzona matryca, sprzedający wspominał też coś o uszkodzeniu dysku
zastanów się co piszesz, nie odebrałeś a zdjęcia zrobiłeś i są twoje i pewnie zbita była matryca, ale przeciez zdjęcia są twoje, kręcisz kolego.
Posted 22 December 2011 - 18:40
zastanów się co piszesz, nie odebrałeś a zdjęcia zrobiłeś i są twoje i pewnie zbita była matryca, ale przeciez zdjęcia są twoje, kręcisz kolego.
Pisząc nie odebrałem, miałem na myśli że po rozpakowaniu, sfotografowaniu i spisaniu protokołu szkody odesłałem sprzęt do nadawcy. Zdjęcia były robione w busie kuriera przy jego obecności. Co do matrycy to tak jak napisałem - pewnie, nie na 100% to tylko mój domysł.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users