Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Flash Light - latarka na klaśnięcie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 tuller

tuller
  • 105 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 17 grudnia 2011 - 20:55

Witam! Znalazłem bardzo ciekawą, a co najważniejsze darmową aplikację, która zamienia naszego iPhone 4/4s w latarkę. Wiem, że takich aplikacji jest multum, ale ta jest wyjątkowa. Ma wiele ciekawych opcji, jak np. "imitacja dyskoteki", świecenie, kiedy przekręcimy urządzenie czy świecenie ekranem (białe tło). Jednak najfajniejszą funkcją jest odpalanie latarki za pomocą... klaśnięcia. Funkcja, którą oglądaliśmy dotychczas tylko na filmach, teraz jest dostępna na wyciągnięcie ręki. To moim zdaniem najlepsza obecnie aplikacja do świecenia iPhone'ową lampą led, ma naprawdę bardzo dużo ciekawych funkcji. Gorąco polecam ;)

#2 rybulek

rybulek
  • 87 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 21:37

no czad... można podrzucic telefon do góry, klasnąć i spadnie z zapalona diodą :)

#3 macowiec1999

macowiec1999

Apple Reviews PL

• 642 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 21:38

Możesz podać linka, bo kilka jest Flash Light-ów na App Store

#4 tomo_git

tomo_git
  • 23 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 grudnia 2011 - 11:34

Ja znalazłem coś takiego i chyba o tej aplikacji była mowa...
Real LED Flashlight for iPhone 4

#5 nicp2

nicp2
  • 336 postów
  • Skądinąnd

Napisano 18 grudnia 2011 - 11:44

Nie widze zastosowania tego włączania na klaśnięcie... Gdyby działało to w tle to jeszcze bym był wstanie wyobrazić sobie coś, ale to działa tylko kiedy jesteśmy "w" aplikacji :/ +strobe frequency jest odwrotnie. Kiedy zwiększam frequency to spodziewam się częstrzego migania światła, a tu się dzieje na odwrót.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych