Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Iphone 3gs wyłącza się samoczynnie.

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 gnojek83

gnojek83
  • 9 posts

Posted 16 December 2011 - 14:50

Witam, tak jak w temacie Iphone 3gs, wersja modemu 06.15.00, jailbreake poprzez redsnow, sim lock zdjęty programowo poprzez ultrasnow. Problem ten występuje gdy telefon znajduje się w chłodnym miejscu i tylko i wyłącznie gdy koszysta z sieci (rozmowy, internet, wiadomości). Gdy nie ma karty sim lub włączę tryb samolotowy albo korzystam z iphona w domu (lub innym ciepłym pomieszczeniu) nic się nie dzieje. Zamknięcie systemu następuję gwałtownie bez charakterystycznego znaku zamykania. Telefon kupiony z drugiej ręki nie wiem czy był zalany, serwisowany itp. Restore i zmiana systemu (5.01) nie pomaga. Proszę o pomoc.

#2 B2B

B2B
  • 60 posts
  • SkądPL/UK

Posted 17 December 2011 - 01:22

Mam ten sam problem z tel. narzeczonej (3GS). Biezacy soft (5.0.1), wszystko dziala bez zarzutu az do czasu. Pierwsze zdziwilem sie ze laduje codziennie, mimo, ze duzo nie korzysta chociazby z sieci. Siedziac w nocy przed kompem zauwazylem ze wlacza sie tel. i tak kilkanascie razy w odstepie kilkunastu minut. Bateria wymieniona bylo blisko 2 miesiace temu i nie bylo zadnych problemow. Poszedl restore i nic. W tej chwili iPhone wylaczony calkowicie. Tel. nie byl ani zalany ani nie upadl. Po prostu ot tak cos sie zchrzanilo, i co gorsza, nie wiem co. ;/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users