Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Anonimowe wiadomości... Jak sie dowiedziec kto ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 aureate

aureate
  • 47 postów

Napisano 12 grudnia 2011 - 01:50

Witam! Przedstawie sytuacje z grubsza... Moja dziewczyna dostaje cały czas anonimowe smsy z bramki, na moj temat. Mam tego dość, poniewaz psuje to starsznie nasz zwiazek... Często otrzymuje smsy, np. co robiłem na facebooku (z kim gadam) itd. Myślałem, ze moze mam maca zawisrusowanego, ale sprawdziłem iantyvirus i nic nie znalazlo. Na facebooku mam zabezpieczenia na maxa, ale nic to nie podziałało. Jak się dowiedzieć i wg czy to możliwe kto pisze te smsy? Za pomoc w odnalezieniu sprawcy przewiduje nagrode pieniezna (jestem tak sfrustrowany, ze mnie to wykonczy). Czekam na wiadomosc DZIEKI Z GORY.

#2 rudy211

rudy211
  • 360 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 12 grudnia 2011 - 08:16

Z tego co kojarzę to dało się zablokować możliwość otrzymywania smsów z bramek. Najlepiej zadzwoń na infolinię operatora i czy jest to możliwe. W orange była taka możliwość.

#3 aureate

aureate
  • 47 postów

Napisano 12 grudnia 2011 - 13:46

Wolałbym dowiedzieć się, który to mój kolega/koleżanka jest taki wspanialomyslny...

#4 maciejtca

maciejtca
  • 596 postów
  • SkądTrzebnica, Poland

Napisano 12 grudnia 2011 - 13:52

nie dowiesz się

#5 Maxavelli

Maxavelli
  • 1 040 postów

Napisano 12 grudnia 2011 - 13:57

"STOP" na 102 i zablokujesz otrzymywanie SMS z bramki.

#6 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 12 grudnia 2011 - 14:02

Wrzuc na fejsa zdjecie innej laski ale z ustawieniami prywatnosci tylko na jedna osobe i powtarzaj to samo z roznymi osobami az w koncu przyjdzie o tym SMS ;) No chyba, że masz turbo długą listę znajomych to troche czasu by zeszło.

#7 maciejtca

maciejtca
  • 596 postów
  • SkądTrzebnica, Poland

Napisano 12 grudnia 2011 - 14:09

ogólnie to bez sensu, jak jej nie oszukujesz a ona Ci nie wierzy to C'est la vie! ;)

#8 aureate

aureate
  • 47 postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 00:30

Dzięki za odpowiedzi... Problem w tym, ze ta osoba wyciąga jakieś brudy z mojej przeszłości, z których nie jestem dumny:/ miałem nadzieje, ze istnieje jakiś sposób, ale jak nie to trudno... Jakoś to zniose. Jeszcze raz dzięki.

#9 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 13 grudnia 2011 - 00:41

Jeśli ten ktoś pisze z kim gadasz na fejsbuku (domyślam się, że na czacie), to albo to jest osoba, z którą gadasz, albo ktoś Ci się włamał na konto. Zmień hasło.

#10 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 15:27

Dzięki za odpowiedzi... Problem w tym, ze ta osoba wyciąga jakieś brudy z mojej przeszłości, z których nie jestem dumny:/ miałem nadzieje, ze istnieje jakiś sposób, ale jak nie to trudno... Jakoś to zniose. Jeszcze raz dzięki.

Jeśli cie kocha to też ci wierzy, brudy brudami, jeteście teraz a nie kiedyś i się(mam nadzieję) kochacie :) powiedz jej żeby to ignorowała. Możesz zgłosić sprawę na policję :)

#11 tomek:P

tomek:P
  • 173 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 13 grudnia 2011 - 16:11

Pierwsze co powinieneś zrobić to zmienić hasło do poczty i facebooka. Jeśli masz jakies brudy z przeszłości to jej powiedz. Lepiej żeby to usłyszała od Ciebie a nie od kogoś. Kazdy błędy popełnia a ona raczej nie myśli, że nie żyłeś zanim ją poznałeś. Komuś zależy na rozbiciu Twojego związku. Pewnie jest to jakis facet, który chce Ci laskę odbić. Poobserwuj kto się nadmiernie nią interesuje.

#12 aureate

aureate
  • 47 postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 17:43

hehe ;d no kochamy;) Na policję nie zglosze, bo wiadomo jak pracuje... Pzdr

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych