Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

brak dźwięku w nagrywanych filmach wideo

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 LOCOSP

LOCOSP
  • 197 posts
  • SkądOpole

Posted 10 December 2011 - 14:26

Witam, wyczytałem w necie że nie jestem sam z tym problemem, na forum nie znalazłem podobnego tematu tak więc postanowiłem rozpocząć nowy, jeśli jest inaczej to znaczy że wyszukiwarka na forum nie działa poprawnie ;). Tak ja w temacie, jak nagrywam a potem odtwarzam to co nagrałem słyszę tylko szum żadnego dźwięku... robiłem RESTORE - FACTORY RESET - konfigurowałem jak nowy iphone - dałem wszystko na maksa głośno, nie lądowałem żadnych appek i testowałem znów i problem nadal jest. Czy ktoś ma jakieś rozwiązanie, ktoś miał coś takiego i już mu działa ? Proszę o wskazówki Pozdrawiam

#2 Axellvak

Axellvak
  • 1938 posts

Posted 10 December 2011 - 14:47

Paproch w micro? przeczyść ostrożnie igłą

#3 qnick

qnick
  • 128 posts

Posted 10 December 2011 - 16:08

To pewnie dlatego że używasz case lub jakieś naklejki które zasłaniają drugi mikrofon ten obok wejścia słuchawkowego.

#4 LOCOSP

LOCOSP
  • 197 posts
  • SkądOpole

Posted 10 December 2011 - 23:28

właśnie nie, mikrofon i czyściłem igła i przedmuchiwałem nie działa, jak podłącze słuchawki to video i FaceTime jest z dźwiękiem , czyli najprawdopodobniej problem jest mechaniczny, ewentualnie prośba do jakiegoś developera czy by mógł mnie dopisać abym sprawdził czy problem zniknie jak zainstaluje 5.1 ( nie mam dowodu zakupu - sprawdzałem na apple support i na telefon jest gwarancja jeszcze do kwietnia czy można to jakoś załatwić bez faktury ??)

#5 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 11 December 2011 - 02:18

Czy w trybie głośnomówiącym rozmówca Cię słyszy? Bo jak nie, to mikrofon do wymiany, jakieś 100-150pln o ile pamiętam mnie to kosztowało - objaw w filmach identyczny, szum zamiast dźwięku.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users