Jesteś użytkownikiem produktów marki Apple i chcesz, aby Twoje urządzenia były w pełni z nim kompatybilne? Wymagasz doskonałej jakości dźwięku oraz bezprzewodowej obsługi? Pomóż nam wybrać produkty do tytułu Najlepsze Audio dla iPoda i iPhone'a 2011. Wybierz swój typ, zagłosuj i weź udział w konkursie!
"Najlepsze audio dla iPoda i iPhone'a 2011"
Rozpoczęty przez
Paweł Hać
, 09 gru 2011 13:51
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 grudnia 2011 - 13:51
Napisano 09 grudnia 2011 - 16:43
Zagłosowałem na Parrot Zikmu by Starck ponieważ ze wszystkich sprzętów biorących udział w konkursie najbardziej przykuł moją uwagę. Zastosowanie technologii NXT pozwala na odtwarzanie muzyki w zakresie 360 stopni, dając wrażenie dźwięku przestrzennego. Poza walorami akustycznymi sprzęt zwraca na siebie uwagę niecodziennym designem co również jest warte podkreślenia. Dodatkowo dostępny jest w 5 kolorach dzięki temu każdy znajdzie odpowiedni dla siebie zestaw. Wykorzystanie technologii Bluetooth i Wi-Fi oraz złącza na iPoda i iPhone'a daje posiadaczowi tych głośników nieograniczone możliwości w doborze źródła dźwięku.
Napisano 09 grudnia 2011 - 23:59
Very hot Pa.. Tzn głośniki
Zdecydowanie najlepsza jest ta Pani. No chyba, że ona nie bierze udziału w konkursie, to stwierdzam, że tak samo robiące wrażenie są głośniki Parrot Zikmu by Starck , mimo iż widzę je pierwszy raz od razu przyciągneły moją uwagę, jestem gadżeciarzem i właśnie wyobrażam sobie taki zestaw wraz z moją kobietą u mnie w salonie są naprawdę genialnie wyglądające. Relax na kanapie przy takim zestawie mógłby być przyjemny
Napisano 10 grudnia 2011 - 11:18
Tylko DENON COEL ponieważ:
-przyzwoita cena,
-małe rozmiary,
-genialna jakość dżwięku,
-kapitalny dizajn w stylu Apple.
NIEZDECYDOWANYM GORĄCO POLECAM.
Napisano 11 grudnia 2011 - 10:28
Eleganckie stylowe i jedyne w swoim rodzaju. Dla mnie najlepszymi glosnikami mogą być jedynie Parrot Zikmu by Starck. Świetny dźwięk, bardzo dobra komunikacja z iPhone'm, nie typowy design i naprawdę dobra cena jak na tyle zalet i "wbudowaną nowoczesność".
Napisano 12 grudnia 2011 - 01:33
Denon CEOL, dlatego że pozwala odgłos budzika iPhone'a ustawić na poziomie nie pozwalającym na przespanie go z głową ukrytą pod poduszką, zaś samego iPhone'a postawić na tyle daleko, aby nie można było nią do niego dorzucić
Pozdrawiam
Rafał
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych