Witam,
Zaobserwowalem ostatnia taka przypadlosc. Gdy wybieram numer aby zadzwonic (czy to z ksiazki, czy to wpisujac z klawiatury), uzyskuje polaczenie, ale nie slysze w sluchawce ani dzwieku wybierania (oczekiwania) ani po polaczeniu nie slysze glosu rozmowcy. Jesli natomiast przelacze sie na tryb glosnomowiacy wszystko slychac normalnie.
Po restarcie telefonu wszystko chwilowo wraca do normy ale po jakims czasie problem znowu wraca i nie wiem co jest jego przyczyna.
Ktos moze mial cos podobnego? Jak to naprawic?
z gory dzieki
D.

Problem z dzwiekiem przy wybieraniu numeru i rozmowie
Rozpoczęty przez
dashek
, 08 gru 2011 17:20
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 grudnia 2011 - 17:20
Napisano 08 grudnia 2011 - 17:48
Zrób na początek restore.
Napisano 09 grudnia 2011 - 12:23
U mnie w trakcie rozmowy dodatkowo słychać były trzaski, a mnie wtedy nie było słychać. Problem raz występował, a raz nie, przechodził sam, ale jak był to w wielu połączeniach występujących po sobie. UKEN w Lublinie zdiagnozował to jako przerwaną ścieżkę na płycie głównej. Wygrzewali podczerwienią, ale nic to nie pomogło. Ponoć w 70% pomaga. U mnie już nie trzeszczało, ale nic nie było słychać. Złożyli jak nowy i wysłałem do reklamacji. Potwierdzono diagnozę i dostałem nowego iphone'a.
KJ
Napisano 10 grudnia 2011 - 09:18
Swoją drogą polecam serwis UKEN w Lublinie - byłem już u nich kilka razy
Napisano 10 grudnia 2011 - 12:15
Mam dokładnie ten sam problem. Dzwonię do kogoś i nie słyszę sygnału. Rozłączam się, wybieram numer ponownie i sygnał już jest. Irytyujące. Oprócz tego jakoś dźwięku w porównaniu z 3GS jest do d*.. słaba. Dźwięk jakby metaliczny momentami. Zdarza się również, że całkowicie zasięg straci w centrum miasta. Chyba pora go oddać z tytułu gwarancji do orange =( /4S, 5.0.1, Orange PL/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych