Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak wkleić zdjęcia z IPada2 na portal ogłoszeniowy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 lacomo

lacomo
  • 4 postów

Napisano 05 grudnia 2011 - 13:52

Witam , Proszę o pomoc. Kupiłam iPoda 2 bo mam taka prace ze muszę być ciagle w terenie i muszę sporzadzac oferty sprzedaży nieruchomosci. Problem w tym ze na żadnym portalu czy to Gratka czy Domiporta czy inne w momencie gdy chce wkleić zdjęcia do ogłoszenia z ipada to znika na portalu funkcja "wklej zdjęcia" , z innego komputera nie ma problemu natomiast z ipada nie można. Co mam zrobić? Czy kupić jakaś dodatkowa aplikacje? Czy poprostu serwisy internetowe nie przyjmują zdjęć z iPoda, bo może chodzi o format ? pomóżcie mi :)) ipad mial być moim super narzędziem do pracy :(.

#2 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 05 grudnia 2011 - 13:56

Wrzucaj zdjęcia na dropboxa i linkuj do ogłoszeń, tak będzie najszybciej.

#3 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 05 grudnia 2011 - 13:59

Upload plików w Safari nie działa, więc albo wypróbowac inne przeglądarki, albo wkleić link (tak jak wyżej).

#4 lacomo

lacomo
  • 4 postów

Napisano 05 grudnia 2011 - 14:29

Dzięki , ale wiesz co nie wszystkie portale maja funkcje dodaj link do zdjęć , ja muszę zamieścić zdjęcia na 40 portalach ogłoszeniowych i najczęściej jest tylko opcja wklej zdjęcia do ogłoszenia.
Pozdrawiam Grażyna

---------- Wpis dodano o 14:04 ---------- Poprzedni wpis dodano o 14:02 ----------

No tak czułam ze to głębszy problem :( jednak to Safarii , niedobrze... :(

---------- Wpis dodano o 14:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 14:04 ----------

Próbowałam inne przeglądarki np Google i to samo niestety. Na portalach ogłoszeniowych nie ma opcji wklejenia linku do zdjęć więc mam problem. Sciagnelam już dropboxa ale to mi nic nie daje. We wszystkich prawie portalach jest nic innego jak " wklej zdjęcia" i gdy klikne ikona znika i nic nie mogę zrobić.
Mimo wszystko dziekuje za odpowiedz. Grażyna

#5 tryt

tryt
  • 628 postów

Napisano 05 grudnia 2011 - 14:48

Próbowałam inne przeglądarki np Google

Google to wyszukiwarka. Przeglądarka umożliwiająca upload plików to np. iCab Mobile.

#6 lacomo

lacomo
  • 4 postów

Napisano 05 grudnia 2011 - 14:59

Sciagnelam iCab Mobile i tez nie działa :((

#7 Cekin

Cekin
  • 16 postów

Napisano 06 grudnia 2011 - 22:06

To jest jedna z najwiekszych wad ipada. Poszukaj w AppStore czy gratka i inne aplikacje nie maja wersji na Ipada. W wersji mobilnej powinnaś móc wklepac zdjęcia ze swojej galerii na urządzeniu.

#8 lacomo

lacomo
  • 4 postów

Napisano 06 grudnia 2011 - 22:16

Dzięki Cekin :) , poszukam zaraz, ale faktycznie to duża wada Ipada :(( szkoda ze nie wiedziałam tego wcześniej :((

---------- Wpis dodano o 22:16 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:12 ----------

Niestety AppStore nie ma aplikacji do Gratki czy Domiporty itd... , tylko Gumtree na Iphona :(

#9 Micvones

Micvones
  • 1 postów

Napisano 05 czerwca 2012 - 20:56

Witaj lacoma. Nareszcie można wkeić fotkę :))))) Zainstaluj iCab Mobile wersja 5.9 i tyle . Do tej pory pole wklej zdjęcie było zamazane, a w ICab 5.9 jest wyraźny i czytelny . Problem rozwiązany. Przez długi czas szukałem:), a aktualizacja sama problem rozwiązała.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych