Witam ma taki kłopot po pierwsze mam viste home premium ang. (trudno popełniłem błąd) narazie nie stac mnie na zmiane na maca. Wiele rzeczy mi na tym nie działa między innymi itunes
wyskakuje mi następujący błąd iTunes could not be installed becasuse Visual Basic Script (VBScript) is not installed or has been disabled. Make sure VBScript is installed, turn off script blocking in anti-virus and personal firewall softwer, re-register VBScript, and then instal iTunes
Bardzo proszę o pomoc pisałem już do aaple ale nie odpowiedzieli microsoft też Forumowicze z forum o viście jak narazie też. Może w końcu ktoś z was pomoże.
Potrzebne mi to bardzo ponieważ bardzo ale to bardzo chce kupić Ipoda video 80GB i ipoda shuflle. Jak istnieje inny sposób dzięki któremu mój sprzęt dogada się z Ipodami napiszcie bo nie moge się doczekać.
POZDAWIAM
---- Dodano 15-06-2007 o godzinie 19:04 ----
Witam sam znalazłem już odpowiedz na moje pytanie
ale zamieszcze ją dla innych
Klikamy start , akcesoria, Command prompt(prawym przyciskiem uruchom jako administrator)
wpisujemu"cd C:\Windows\System32" (o ile folder system32 jest na C:)
następnie "regsvr32 vbscript.dll".
Jestem zadowolony jutro jade na Manhattan do sklepu apple na Soho i kupuje Moje cacka
Będe się dzielił wrażeniami
POZDRAWIAM
iTunes na vista basic nie chce działać "Visual Basic Script (VBScript) is not installed …"
Rozpoczęty przez
lordfuckier
, 16 cze 2007 00:53
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 czerwca 2007 - 00:53
- MacDada, 51m0n i Malwina24 lubią to
Napisano 16 czerwca 2007 - 10:22
Polecam ten temat na przyszłość: http://www.myapple.p...ead.php?t=37448
i gratuluję że pomyślałeś o innych userach i zamieściłeś rozwiązanie swojego problemu.
i gratuluję że pomyślałeś o innych userach i zamieściłeś rozwiązanie swojego problemu.
Napisano 19 czerwca 2007 - 16:00
ja mialem viste ultimate edition i dzialalo wszystko normalnie sciagnalem najnowszego itunsa z neta z apple.com
i dzialalo wszystko normalnie
Napisano 19 czerwca 2007 - 19:37
tez mam viste home premium i wszystko dziala należycie.
Napisano 20 czerwca 2007 - 00:34
NO MI NIE DZIAŁAŁO
A IPODA JUŻ KUPIŁEM CZARNY IPOD VIDEO 80GB W SKLEPIE APPLE NA FIFTH AVE. NA MANHATTANIE BARDZO WIDOWISKOWY SKLEP
PODŁĄCZAM NO I OCZYWIŚCIE WYKRYWA TYLKO JAKO DYSK NIE WIDZI iPODA W iTUNES ALE POMOGŁO ZAINSTAOWANIE PRZEZ MENADŻERA UŻĄDZEŃ
I TERAZ JESTEM :-) ZRZUCAM WSZYSTKO.
POZDRAWIAM
A IPODA JUŻ KUPIŁEM CZARNY IPOD VIDEO 80GB W SKLEPIE APPLE NA FIFTH AVE. NA MANHATTANIE BARDZO WIDOWISKOWY SKLEP
PODŁĄCZAM NO I OCZYWIŚCIE WYKRYWA TYLKO JAKO DYSK NIE WIDZI iPODA W iTUNES ALE POMOGŁO ZAINSTAOWANIE PRZEZ MENADŻERA UŻĄDZEŃ
I TERAZ JESTEM :-) ZRZUCAM WSZYSTKO.
POZDRAWIAM
Napisano 20 czerwca 2007 - 03:12
A po co ten CAPS LOCK i BOLD?
Napisano 13 listopada 2008 - 23:35
mnie nie działa itunes na windowsie vista w ogóle
może powiecie mi o co chodzi bo ja chyba głupia blondynka jestem.. zainstalowałam itunes na windows vista home edition premium i kiedy uruchamiam itunes'a mam czarny ekran. Nic nie widać. Po przejechaniu kursorem pojawiają sie poszczególne biblioteki, ale i tak nie da się uzytkować. Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem? bo może rozwiązanie jest bardzo proste. Problem w tym, że nikt z moich znajomych nie zna się na programach apple. Pomożecie?
Napisano 14 listopada 2008 - 12:16
Co to znaczy nie da sie uzytkowac? Jak na coś klikasz to nie reaguje?
Ja jak otwieram iTunes czasem też jest (czarny)- zmniejszam okno programu i powiększam i wszystko już widać i działa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych