Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

TVN Player - stream programów z grupy TVN


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
60 odpowiedzi w tym temacie

#26 GAMA007

GAMA007
  • 1 394 postów
  • Płeć:
  • SkądBochum

Napisano 08 grudnia 2011 - 17:19

Witam,

@najman,

tak da sie to obejsc wystarczy, gdy mamy u kogos w Polsce aktywne konto VPN:)
Osobiscie sprawdzilem i dziala.

Pozdrawiam

GAMA007

#27 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 08 grudnia 2011 - 18:48

U mnie na iPadzie i iPhonie działa super. Polecam.

#28 michak80

michak80
  • 429 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 08 grudnia 2011 - 18:55

no niestety u mnie wystepuje nadal pojawia sie ten piekny komunikat


rzeczywiście na iPhone mam ten komunikat ale ... na iPad nie! Mogę spokojnie oglądać. Odpaliłem ten sam odcinek na iPhone i dostałem komunikat a na iPad oglądam. Dziwne

#29 najman

najman
  • 941 postów

Napisano 08 grudnia 2011 - 22:48

Jak to konto VPN?

#30 kucyk

kucyk
  • 1 918 postów

Napisano 08 grudnia 2011 - 22:59

potwierdzam na iPad dziala na zielonej wyspie ;)

#31 GAMA007

GAMA007
  • 1 394 postów
  • Płeć:
  • SkądBochum

Napisano 09 grudnia 2011 - 17:27

Jak to konto VPN?



Witam,

@najman,

mieszakjac po za granicami Polski potrzebujesz VPN w celu obejzenia sobie programu z aplikacji TVN Player
W skrocie poprzez VPN jestes dla aplikacji widziany jako obywatel Polski:)

Do tego wlasnie jest VPN to samo dla kolegow z Polski, ktorzy chca np ogladac kanaly BBC:)

Pozdrawiam

GAMA007

#32 Robert Rodziewicz

Robert Rodziewicz
  • 250 postów
  • SkądCork, Ireland

Napisano 09 grudnia 2011 - 21:50

Pobrałem aplikacje na iPada: - lokalizacja zagranicą: Irlandia i dzisiaj TVN Player działa. Około 2 tygodni temu miałem komunikat licencyjny. Oby tak pozostało (lub nie będę pobierał aktualizacji :) ) Edit: - iphone - aplikacja wyświetla komunikat licencyjny - przeglądarka - wyświetla komunikat licencyjny czyli zagranicą działa na iPad i n-ka dekoder

#33 michak80

michak80
  • 429 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 14 grudnia 2011 - 22:11

Niestety po ostatnim update znowu krzyczy o licencje poza granicami Polski :(
Ktoś wie i mógłby opisać jak można to obejść za pomocą VPN?

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax

#34 Robert Rodziewicz

Robert Rodziewicz
  • 250 postów
  • SkądCork, Ireland

Napisano 14 grudnia 2011 - 22:21

niestety po ostatnim update znowu krzyczy o licencje poza granicami Polski :(
Ktoś wie i mógłby opisać jak można to obejść za pomocą VPN?


Potwierdzam dzisiaj wyskoczył mi komunikat licencyjny. Nie widziałem wcześniej aktualizacji. Czyli również proszę o podpowiedź z VPN.

#35 michak80

michak80
  • 429 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 17 grudnia 2011 - 10:08

Nikt nie używa? Nikt nie podpowie?

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax

#36 kucyk

kucyk
  • 1 918 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 10:18

SuperVPN Virtual Private Network Prices and Services

#37 michak80

michak80
  • 429 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 17 grudnia 2011 - 15:59

SuperVPN Virtual Private Network Prices and Services

czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć który plan powinienem wybrać aby oglądać TVN Player na iPad? Czy wystarczy PPTP Plan.
Sorry ale jestem całkowicie zielony w tym temacie.

EDIT: Dzięki. Już sobie poradziłem! Jeśli ktoś potrzebuję pomocy chętnie pomogę.
@kucyk dzięki wielkie.

#38 dydymus

dydymus
  • 109 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 grudnia 2011 - 17:11

TVN Player Dzisiaj pojawił się inny problem Aplikacje zainstalowałem 2 tygodnie na iP3G z softem 4.2.1, dzisiaj po restore chciałem zainstalować aplikację na nowo i tutaj pojawił się problem bowiem uaktualnienie do wersji 1.1 wymaga już systemu 4.3!

#39 Bartek2010

Bartek2010
  • 1 postów

Napisano 27 grudnia 2011 - 21:52

Witam, mam problem z tvn player na ipad 2: Brak dzwięku proszę o pomoc

#40 insula

insula
  • 18 postów

Napisano 27 marca 2012 - 21:17

na IPAD3 , wszystko działa ok

#41 cooper69

cooper69
  • 980 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 04 kwietnia 2012 - 16:08

U mnie niestety na iPad1 jak zainstalowałem parę miesięcy temu wszystko było ok. Obecnie obraz to skacząca mydlana pikseloza!!! Też tak macie?

#42 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 kwietnia 2012 - 16:25

Tak. Trzeba czekać na update aplikacji.

#43 najman

najman
  • 941 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 17:03

Ipla duzo lepsza. Wie ktos czy da sie jakos zapisac ogladane filmy na ipadzie albo iphonie albo na dysku? Nie chodzi mi o zasysanie z neta z chomika czy torrentow tylko poprzez aplikacje tvnplayer

#44 jacze

jacze
  • 32 postów
  • Skądwawa

Napisano 04 kwietnia 2012 - 20:40

potwierdzam ipad 1 skacze jakbym ogladal obrazki zmieniajace sie co 3 sekundy. oby to szybko poprawili

#45 najman

najman
  • 941 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 20:56

Teraz ogladam na ipad2 i jest git, wczoraj o tej porze nic sie nie wczytywalo.

#46 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 kwietnia 2012 - 21:08

Teraz ogladam na ipad2 i jest git, wczoraj o tej porze nic sie nie wczytywalo.



Jaki masz soft? U mnie na iPad 1 i 3 oraz na iPhone 4 z iOS 5.1 to samo - klatki i piksele.

#47 ifan

ifan
  • 62 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 kwietnia 2012 - 21:16

Przed chwilą sprawdzałem u siebie i jest wszystko w porządku. :wink:

#48 najman

najman
  • 941 postów

Napisano 05 kwietnia 2012 - 05:29

Mam 5.0.1 z jailbreak, poki co dziala ok. Teraz tez ogladam i spoko. PS Duza roznica pomiedzy ipad1 a 3 w grafice i szybkosci? Jest skok jak pomiedzy 3g a 4 iphone?

#49 jacze

jacze
  • 32 postów
  • Skądwawa

Napisano 05 kwietnia 2012 - 10:29

czyli jest tak jak myslalem. po aktualizacji softu do 5.1 tvn player przestal dzialac prawidlowo na tym wlasie sofcie. na 5.0.1 dzialal plynnie . obecnie wyswietla jedna klatke co 3 sek.

#50 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 05 kwietnia 2012 - 11:00

czyli jest tak jak myslalem.
po aktualizacji softu do 5.1
tvn player przestal dzialac prawidlowo na tym wlasie sofcie.

na 5.0.1 dzialal plynnie .

obecnie wyswietla jedna klatke co 3 sek.


Zgadza się, po aktualizacji do 5.1 są problemy.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych