Witam,
Mam iphone 4 oraz ipad 1 i mam problem z synchronizacją z komputerem przez itunes. Gdy miałem tylko ipada nie miałem żadnego problemu, problemy się zaczęły po podłączeniu dodatkowo iphona. Chciałbym aby na każdym urządzeniu były zupełnie inne rzeczy. Założyłem dwa konta na itunes i w każdym z urządzeń mam oddzielne.
1. Podczas wciskania synchronizacji np programów programy z iphona przechodzą do ipada i odwrotnie. Nie chcę aby tak było - chcę dwa niezależne urządzenia jak mam to wykonać? Najlepiej jakiś zupełnie oddzielny profil - ale nic tu takiego nie widzę.
2.Nie chcę aby ściągnięte programy na urządzeniach kopiowały się na komputer bo będę musiał mieć 70GB wolnego miejsca na dysku na backupowanie wszystkich tych programów a jest mi to niepotrzebne. Chce mieć tylko możliwość, że jak podłącze iphona lub ipada to mogę tam przerzucić muzykę, jakieś ksiązki przegrać itd. a nie przegrywać wszystkie programy na dysk
Myślę żeby zrobić tak że itunes na PC synchronizuje ipada a itunes na laptopie iphona - będzie to działać tak jak zamierzam, jednak niemożliwe żeby nie dało się tego wygodnie zrobić na jednym komputerze?
Z góry dzięki za pomoc.

Problem z synchronizacją - iphone oraz ipad
Started by
gruzzo
, 24 Nov 2011 13:30
1 reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users