Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 24 November 2011 - 18:37
Posted 24 November 2011 - 20:18
Posted 24 November 2011 - 22:03
Posted 24 November 2011 - 22:43
Widzieliście, żeby ktoś nocował 3 dni w namiocie przed sklepem żeby kupić np. rower?
Ale w dzisiejszych czasach? Czy latach 80tych ubiegłego stulecia? Bo ja za głupią kawą czy papierem toaletowym ustawiałem się
w kolejce z rodzicami :-)
Posted 24 November 2011 - 22:46
Audi tez powinno być wstyd np. za tą reklamę? a BMW powinno wytoczyć proces?
http://www.youtube.com/watch?v=2G__Gnw1nMg&feature=BFa&list=PL35E9A462CBD63B69&lf=results_main
Posted 25 November 2011 - 10:13
Posted 25 November 2011 - 10:50
Nie czytałem wątku nawet nie mam takiego zamiaru, ocenie po prostu reklamę. Samsung dość skutecznie zaatakował ajfonarzy, i z tego co widzę po wątku to w sumie mieli rację, wszyscy tak chwalicie tego ajfona, przecież on taki idealny... On po prostu jest popularny, na tle androida niczym szczególnym się nie wyróżnia uwierzcie mi
Wręcz przeciwnie, android jest bardzo dobrym systemem ( miałem iToucha i mam aktualnie telefon z andkiem ) nawet pod kilkoma względami lepszym od iOS z tym, że jak dla mnie jest przeznaczony na wiele telefonow, na każdym działa gorzej lub lepiej ogólnie to go zabija, iOS jest pisany pod kilka modeli i jest zrobiony tak, żeby działał na nich jak najlepiej, android jest bardzo ciekawym systemem i co najważniejsze można go zdobyć TANIEJ
Ogólnie wolałbym mieć iPhone gdyż najzwyczajniej w świecie uważam, iż jest mniej awaryjny niż android i działa dużo szybciej, po za tym mam telefon "niższej klasy" i no, są z nim same problemy jednak gdybym miał do wyboru porządny telefon z androidem a iPhone po podobnej cenie powiem Wam, że troszkę bym się zastanowił
Po za tym, mój iTouch po prostu działał, zgrywałem na niego gry,filmy,muzykę wszystko było ok... Z androidem roboty z sterownikami jest tyle, że prędzej bym sobie nowy telefon poskładał niż np. zaktualizował tam system. No ale cóż, wracając do reklamy przedstawiła troszkę Apple jako coś więcej niż firmę, wszyscy otoczeni ich produktami, nawet nie dopuszczają do myśli, że coś może być lepsze niż iPhone, i w rzeczywistości tak jest. Nie widzę jednak sensu takiej reklamy, ajfoniarze tylko bardziej się obrażą, a samsung nie zyska nowych klientów
pozdrawiam
Posted 25 November 2011 - 14:39
Posted 25 November 2011 - 23:56
Czekający w niej fani firmy z Cupertino wymieniają po kolei aplikacje z App Store, dla których użytkownik smartfonu Samsunga bez problemu znajduje odpowiedniki w Android Market, dodając, że może je wypróbować zanim je kupi.
Na koniec dość złośliwie wtrąca, że kolejka się ruszyła, dodając po chwili, że żartował. Fani Apple'a tymczasem omal nie dostali zawału serca.
Posted 26 November 2011 - 02:15
Posted 26 November 2011 - 02:20
No i sam nie ogarniam co miałeś do przekazania. Może chciałeś powiedzieć że telefony z Androidem mają 2 cechy dzięki, których nie mają szans z iPhone'm. Jakie to cechy ???
1) Badziewne i tandetne wykonanie (plastik fantastik)
2) Android, który z racji działania na wszystkich telefonach ( od sasa do lasa) choć słowo działa jest odrobinę na wyrost. ktoś powiedział że co jest do wszystkiego to jest do niczego. Każdy poważny producent ma własny OS. Nokia nigdy nie wsadziła androida do swoich telefonów. BlackBerry również, tych 2 producentów nie prowadzi '' wyścigu zbrojeń '' tylko dbają o swój interes. Android zaś rozpycha się łokciami i pręży, a jak przychodzi co do czego to jest kwaśna mina.
Pozdrawiam
upsss przecież mikisz ma 16 lat tego nie przewidziałem, a raczej nie sprawdziłem
Ahhhha dobre
a my mamy wersje Lite aplikacji
Posted 26 November 2011 - 22:00
Posted 27 November 2011 - 00:01
Posted 27 November 2011 - 09:08
A ty oceniasz telefony z androidem, które są z tandetnej jakości plastiku. Tylko ze takie są tańsze telefony, a iPhone do nich nie należy. Porównaj coś na tym samym poziomie cenowym. Te nowszy tez mają plastik ale lepszej jakości niż szklane plecy iPhone'a.
PS. Ja mam 15 lat. I co, uważasz, że nie da się ze mną przeprowadzić rozmowy na poziomie?
---------- Wpis dodano o 02:20 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:18 ----------
To ja już bym wolał testowanie aplikacji niż zaśmiecanie App Store aplikacjami typu 'lite'.
Posted 27 November 2011 - 10:21
Ja swoim telefonem rzucam o ścianę/podłogę nie specjalnie, ale zdarza mi się....
Po 1,5 roku używania -> nie całych, iPhone 3g pęknięty tył, trochę ułamany odpadł przycisk Volume Up/Down... Home też.
Cały telefon był w folii
------
Galaxy S, calutki, nic nie ułamane przeżył upadki takie, że podczas lotu zagryzałem zęby.
Dlatego wykonanie iPhone w całości ze szkła. Uważam za wadę.
iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop Test - YouTube
Potwierdza to ten filmik, jednak dla mnie iPhone to cegła. Jest ciężki gruby i czuć go... Galaxy zapominam w której kieszeni mam.
Posted 28 November 2011 - 06:22
No, 3G i 3GS miały odbudowę jak te tańsze smartfony z androidem (choć i tu zdarzają sie wyjątki
). Moja koleżanka ma Samsunga Ace, który ma czarną, plastikową obudowę, ale taką chropowatą, przez co na pewno sie nie porysuje i pewniej sie go trzyma(w zestawie dostała jeszcze białą, błyszczącą, jak dla mnie świetny pomysł). Nie mówiąc juz o tych nowszych galaxy, a żadnemu z nich na pewno jakiś pajac nie wcisnął w tył szkła. I ta kanciasta obudowa. Mam nadzieje, że piątkę trochę zaokrąglą, nie koniecznie odchudzą, niech ma pojemniejszą baterię. Wygląd 4/4s jest ładny, ale totalnie niepraktyczny.
Posted 28 November 2011 - 07:26
Samsung zdecydował się na taki spot, ponieważ nie musi skupiać się na kwestiach technicznych - tą kwestię odwala za nich samo Apple.
Posted 28 November 2011 - 10:41
Nie zrozumiałeś mnie. Samsung może sobie pozwolić w "walce" z Apple na reklamę wizerunkową. O resztę zadbało Apple. Np. takie sprawy, opisywane w applowych portalach, idą w świat z przytupem:Powiem Ci, że akurat z tym to strzeliłeś jak łysy warkoczami o kant kuli. Fakt, Samsung nigdy nie skupia się na kwestiach technicznych.
Posted 29 November 2011 - 21:46
Posted 30 November 2011 - 22:43
Posted 30 November 2011 - 23:04
Samsung wygrywa w Australii - Galaxy Tab 10.1 wraca do sklepów
Ciekawe na ile to zmieni układ sił. Te nowe tablety Samsunga są na prawdę dobre.
Posted 29 December 2011 - 16:10
Posted 05 January 2012 - 20:10
Posted 05 January 2012 - 20:14
To już nie to Apple co kiedyś.
Posted 06 January 2012 - 11:48
0 members, 1 guests, 0 anonymous users