Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.
Napisano 24 listopada 2011 - 18:37
Napisano 24 listopada 2011 - 20:18
Napisano 24 listopada 2011 - 22:03
Napisano 24 listopada 2011 - 22:43
Widzieli艣cie, 偶eby kto艣 nocowa艂 3 dni w namiocie przed sklepem 偶eby kupi膰 np. rower?
Ale w dzisiejszych czasach? Czy latach 80tych ubieg艂ego stulecia? Bo ja za g艂upi膮 kaw膮 czy papierem toaletowym ustawia艂em si臋
w kolejce z rodzicami :-)
Napisano 24 listopada 2011 - 22:46
Audi tez powinno by膰 wstyd np. za t膮 reklam臋? a BMW powinno wytoczy膰 proces?
http://www.youtube.com/watch?v=2G__Gnw1nMg&feature=BFa&list=PL35E9A462CBD63B69&lf=results_main
Napisano 25 listopada 2011 - 10:13
Napisano 25 listopada 2011 - 10:50
Nie czyta艂em w膮tku nawet nie mam takiego zamiaru, ocenie po prostu reklam臋. Samsung do艣膰 skutecznie zaatakowa艂 ajfonarzy, i z tego co widz臋 po w膮tku to w sumie mieli racj臋, wszyscy tak chwalicie tego ajfona, przecie偶 on taki idealny... On po prostu jest popularny, na tle androida niczym szczeg贸lnym si臋 nie wyr贸偶nia uwierzcie mi
Wr臋cz przeciwnie, android jest bardzo dobrym systemem ( mia艂em iToucha i mam aktualnie telefon z andkiem ) nawet pod kilkoma wzgl臋dami lepszym od iOS z tym, 偶e jak dla mnie jest przeznaczony na wiele telefonow, na ka偶dym dzia艂a gorzej lub lepiej og贸lnie to go zabija, iOS jest pisany pod kilka modeli i jest zrobiony tak, 偶eby dzia艂a艂 na nich jak najlepiej, android jest bardzo ciekawym systemem i co najwa偶niejsze mo偶na go zdoby膰 TANIEJ
Og贸lnie wola艂bym mie膰 iPhone gdy偶 najzwyczajniej w 艣wiecie uwa偶am, i偶 jest mniej awaryjny ni偶 android i dzia艂a du偶o szybciej, po za tym mam telefon "ni偶szej klasy" i no, s膮 z nim same problemy jednak gdybym mia艂 do wyboru porz膮dny telefon z androidem a iPhone po podobnej cenie powiem Wam, 偶e troszk臋 bym si臋 zastanowi艂
Po za tym, m贸j iTouch po prostu dzia艂a艂, zgrywa艂em na niego gry,filmy,muzyk臋 wszystko by艂o ok... Z androidem roboty z sterownikami jest tyle, 偶e pr臋dzej bym sobie nowy telefon posk艂ada艂 ni偶 np. zaktualizowa艂 tam system. No ale c贸偶, wracaj膮c do reklamy przedstawi艂a troszk臋 Apple jako co艣 wi臋cej ni偶 firm臋, wszyscy otoczeni ich produktami, nawet nie dopuszczaj膮 do my艣li, 偶e co艣 mo偶e by膰 lepsze ni偶 iPhone, i w rzeczywisto艣ci tak jest. Nie widz臋 jednak sensu takiej reklamy, ajfoniarze tylko bardziej si臋 obra偶膮, a samsung nie zyska nowych klient贸w
pozdrawiam
Napisano 25 listopada 2011 - 14:39
Napisano 25 listopada 2011 - 23:56
Czekaj膮cy w niej fani firmy z Cupertino wymieniaj膮 po kolei aplikacje z App Store, dla kt贸rych u偶ytkownik smartfonu Samsunga bez problemu znajduje odpowiedniki w Android Market, dodaj膮c, 偶e mo偶e je wypr贸bowa膰 zanim je kupi.
Na koniec do艣膰 z艂o艣liwie wtr膮ca, 偶e kolejka si臋 ruszy艂a, dodaj膮c po chwili, 偶e 偶artowa艂. Fani Apple'a tymczasem omal nie dostali zawa艂u serca.
Napisano 26 listopada 2011 - 02:15
Napisano 26 listopada 2011 - 02:20
No i sam nie ogarniam co mia艂e艣 do przekazania. Mo偶e chcia艂e艣 powiedzie膰 偶e telefony z Androidem maj膮 2 cechy dzi臋ki, kt贸rych nie maj膮 szans z iPhone'm. Jakie to cechy ???
1) Badziewne i tandetne wykonanie (plastik fantastik)
2) Android, kt贸ry z racji dzia艂ania na wszystkich telefonach ( od sasa do lasa) cho膰 s艂owo dzia艂a jest odrobin臋 na wyrost. kto艣 powiedzia艂 偶e co jest do wszystkiego to jest do niczego. Ka偶dy powa偶ny producent ma w艂asny OS. Nokia nigdy nie wsadzi艂a androida do swoich telefon贸w. BlackBerry r贸wnie偶, tych 2 producent贸w nie prowadzi '' wy艣cigu zbroje艅 '' tylko dbaj膮 o sw贸j interes. Android za艣 rozpycha si臋 艂okciami i pr臋偶y, a jak przychodzi co do czego to jest kwa艣na mina.
Pozdrawiam
upsss przecie偶 mikisz ma 16 lat tego nie przewidzia艂em, a raczej nie sprawdzi艂em
Ahhhha dobre
a my mamy wersje Lite aplikacji
Napisano 26 listopada 2011 - 22:00
Napisano 27 listopada 2011 - 00:01
Napisano 27 listopada 2011 - 09:08
A ty oceniasz telefony z androidem, kt贸re s膮 z tandetnej jako艣ci plastiku. Tylko ze takie s膮 ta艅sze telefony, a iPhone do nich nie nale偶y. Por贸wnaj co艣 na tym samym poziomie cenowym. Te nowszy tez maj膮 plastik ale lepszej jako艣ci ni偶 szklane plecy iPhone'a.
PS. Ja mam 15 lat. I co, uwa偶asz, 偶e nie da si臋 ze mn膮 przeprowadzi膰 rozmowy na poziomie?
---------- Wpis dodano o 02:20 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:18 ----------
To ja ju偶 bym wola艂 testowanie aplikacji ni偶 za艣miecanie App Store aplikacjami typu 'lite'.
Napisano 27 listopada 2011 - 10:21
Ja swoim telefonem rzucam o 艣cian臋/pod艂og臋 nie specjalnie, ale zdarza mi si臋....
Po 1,5 roku u偶ywania -> nie ca艂ych, iPhone 3g p臋kni臋ty ty艂, troch臋 u艂amany odpad艂 przycisk Volume Up/Down... Home te偶.
Ca艂y telefon by艂 w folii
------
Galaxy S, calutki, nic nie u艂amane prze偶y艂 upadki takie, 偶e podczas lotu zagryza艂em z臋by.
Dlatego wykonanie iPhone w ca艂o艣ci ze szk艂a. Uwa偶am za wad臋.
iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop Test - YouTube
Potwierdza to ten filmik, jednak dla mnie iPhone to ceg艂a. Jest ci臋偶ki gruby i czu膰 go... Galaxy zapominam w kt贸rej kieszeni mam.
Napisano 28 listopada 2011 - 06:22
No, 3G i 3GS mia艂y odbudow臋 jak te ta艅sze smartfony z androidem (cho膰 i tu zdarzaj膮 sie wyj膮tki
). Moja kole偶anka ma Samsunga Ace, kt贸ry ma czarn膮, plastikow膮 obudow臋, ale tak膮 chropowat膮, przez co na pewno sie nie porysuje i pewniej sie go trzyma(w zestawie dosta艂a jeszcze bia艂膮, b艂yszcz膮c膮, jak dla mnie 艣wietny pomys艂). Nie m贸wi膮c juz o tych nowszych galaxy, a 偶adnemu z nich na pewno jaki艣 pajac nie wcisn膮艂 w ty艂 szk艂a. I ta kanciasta obudowa. Mam nadzieje, 偶e pi膮tk臋 troch臋 zaokr膮gl膮, nie koniecznie odchudz膮, niech ma pojemniejsz膮 bateri臋. Wygl膮d 4/4s jest 艂adny, ale totalnie niepraktyczny.
Napisano 28 listopada 2011 - 07:26
Samsung zdecydowa艂 si臋 na taki spot, poniewa偶 nie musi skupia膰 si臋 na kwestiach technicznych - t膮 kwesti臋 odwala za nich samo Apple.
Napisano 28 listopada 2011 - 10:41
Nie zrozumia艂e艣 mnie. Samsung mo偶e sobie pozwoli膰 w "walce" z Apple na reklam臋 wizerunkow膮. O reszt臋 zadba艂o Apple. Np. takie sprawy, opisywane w applowych portalach, id膮 w 艣wiat z przytupem:Powiem Ci, 偶e akurat z tym to strzeli艂e艣 jak 艂ysy warkoczami o kant kuli. Fakt, Samsung nigdy nie skupia si臋 na kwestiach technicznych.
Napisano 29 listopada 2011 - 21:46
Napisano 30 listopada 2011 - 22:43
Napisano 30 listopada 2011 - 23:04
Samsung wygrywa w Australii - Galaxy Tab 10.1 wraca do sklep贸w
Ciekawe na ile to zmieni uk艂ad si艂. Te nowe tablety Samsunga s膮 na prawd臋 dobre.
Napisano 29 grudnia 2011 - 16:10
Napisano 05 stycznia 2012 - 20:10
Napisano 05 stycznia 2012 - 20:14
To ju偶 nie to Apple co kiedy艣.
Napisano 06 stycznia 2012 - 11:48
0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych