Witam.
18.11.2011 mojej siostrze został skradziony różowy iPod nano 6g w Warszawskim klubie Harlem. Więcej info:
Model: iPod nano 6g
Kolor: Różowy
Pojemność: 16GB
Nr seryjny: DCYDH0X2DDW8
Inne: iPod był w zielonym sylikonie

Skradziony iPod nano 6g - Warszawa klub Harlem
Rozpoczęty przez
konrado0905
, 20 lis 2011 22:50
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 listopada 2011 - 22:50
Napisano 21 listopada 2011 - 20:31
Hmm... Uważasz że złodziej sam się zgłosi i powie że się pomylił ?

Napisano 21 listopada 2011 - 20:37
Nie, ale myślę, że jakbym zobaczył przypadkiem różowego iPoda 6G w zielonym sylikonie o numerze seryjnym DCYDH0X2DDW8 to można byłoby to uznać za podejrzane i wytropić frajera który go ukradł...i taki jest sens tego działu...ogólnie to łączę się w bólu bo 16stka 6g to fajna zabawka która chodzi mi po głowie i tania wcale nie jest, no ale może nie różowa

Napisano 21 listopada 2011 - 20:40
Hmm... Uważasz że złodziej sam się zgłosi i powie że się pomylił ?
weź człowieku pomyśl jak coś napiszesz...
Napisał numer seryjny aby jak np, trafi na allegro można było go zidentyfikować itp
Napisano 21 listopada 2011 - 20:51
Chwilę pomyśl zanim coś takiego napiszesz :-) może chodzi o namierzenie na Allegro i ebay, lub czasami ludzie tutaj się ogłaszająHmm... Uważasz że złodziej sam się zgłosi i powie że się pomylił ?
Napisano 08 grudnia 2011 - 03:01
Bywam w tym klubie i wlasnie tego samego wieczoru byl hiper tlok i stracilem swojego ipoda toucha 4G. A moj kumpel htc desire wiec nie tylko twoja siostra zostala poszkodowana . nie licze na odzyskanie sprzetu bo wiadome ze ktos to ukradl . I nawet jesli trafi na allegro i kupi go uczciwa osoba to jak ja udowodnie ze to jest moje nawet jak mam pudelko i dowod zakupu jak czesto takie rzeczy sa sprzedawane przez paserow na lewe umowy kupna-sprzedazy z lewym dowodem .. ??
Napisano 08 grudnia 2011 - 11:17
Nesli masz pudelko i paragon/fakture to nie powinno byc problemu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych