Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pobrana aktualizacja 5.01- GDZIE SIĘ ZNAJDUJE?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Massey

Massey
  • 68 postów
  • SkądLeszno , wielkopolska

Napisano 17 listopada 2011 - 22:37

Witam serdecznie, właśnie postanowiłem zaktualizować swoją 4kę z wersji 4.3.5 do 5.0.1. Niestety po kilkudziesięcio-minutowym pobieraniu przez iTunes oprogramowania i probie aktualizacji, wyskoczył błąd. Chciałbym ponownie przystąpić do zaktualizowania oprogramowania. No właśnie, gdzie je znajdę? W jakim jest folderze iOS 5.0.1, którego przed chwilką ściągnąłem? Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam MASSEY

#2 mattkally

mattkally
  • 575 postów
  • SkądZambrów

Napisano 17 listopada 2011 - 22:43

HD -> User -> Library -> iTunes -> iPhone Software Updates

#3 Massey

Massey
  • 68 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 22:58

Można jaśniej? Jeżeli to coś zmieni mam Windowsa 7. Proszę powiedzieć w którym jest to miejscu.

#4 woojtekn

woojtekn
  • 96 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 17 listopada 2011 - 23:00

c:\Users\NAZWA_UZYTKOWNIKA\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\ tutaj :)

#5 Massey

Massey
  • 68 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 23:03

Dzięki za odpowiedzi! Woojtekn, niestety nie mam czegoś takiego, jak " AppData". Jakieś pomysły? ;)

#6 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 23:12

Znajdź jakieś forum typu 'windows dla początkujących' i poszukaj tam informacji o ukrytych folderach.

#7 woojtekn

woojtekn
  • 96 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 17 listopada 2011 - 23:13

Masz, tylko ten folder traktowany jest jako ukryty. Zaznacz sobie np w total commanderze pokazuj ukryte pliki w opcjach programu i po kłopocie :) ew. z poziomu windowsa ( ORGANIZUJ -> OPCJE FOLDERÓW I WYSZUKIWANIA -> WIDOK -> POKAZ UKRYTE FOLDERY I PLIKI ) Pozdrawiam

#8 Massey

Massey
  • 68 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 23:17

Woojtekn, jest tak jak mówisz - wielkie dzięki! :) Niestety w folderze "iPhone Software Updates" nie ma żadnego pliku, nie wiem dlaczego. Jutro ponownie ściągnę 5.0.1 Jeszcze raz dziękuję!

#9 tomasz23

tomasz23
  • 199 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 18 listopada 2011 - 08:08

Możesz pobrać ios bez użycia iTunes, a tylko przy próbie aktualizacji wcisnąć SHIFT i wskazać pobrany plik gdziekolwiek go zapiszesz.
A i jeszcze jedno. Jeśli wyskoczył Ci przekroczono limit połączenia bla bla bla i jeśli po pobraniu ios z innego źródła przy próbie aktualizacji pojawia się błąd 3149 to znaczy, że kiedyś robiłeś JB i musisz wpierw przed aktualizacją zresetować plik host.
To powinno Ci pomóc.
Jak przywrócić domyślny plik hosts?

#10 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 18 listopada 2011 - 09:18

Woojtekn, jest tak jak mówisz - wielkie dzięki! :)
Niestety w folderze "iPhone Software Updates" nie ma żadnego pliku, nie wiem dlaczego.
Jutro ponownie ściągnę 5.0.1

Jeszcze raz dziękuję!

Kolega dostał odpowiedź gdzie szukać. Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych