Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iTunes stoi na" czekam na zastosowanie zmian"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 jonks

jonks
  • 72 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 11:14

Witam Mam problem z synchronizacja z mojego 3gs Postawilem nowy systyem wgrałem najnoweszego iTunesa chcialem poraz pierwszy synchronizowac przenoszac zakupione pozycjie i itunes sie zatrzymuje na "czekam na zastosowanie zmian" po tym jak proces kopiowania sie zakonczyl. krzoystałem z szukajki i znalazłem 1 temat gdzie pomoglo usuniecie notatek glosowych i wyłaczenie ich synchronizacji w itunes. Ja nie mam zadnych notatek glosowych telefon swiezo postawiony na ios 5 wiec nie wiem moze sa jakies preinstalowane. Jak wyłaczyc synchonizacjie ich w iTunes tego tez nie wiem bo nie widze takiej opcji. Mam tez problemy z "widzeniem' telefonu przez itunes co jakis czas. Twierdzi ze jest odłaczony mimo ze wisi na kablu (który jest nieoryginalny ale nie wiem czy to moze stanowic problem)

#2 kajet24

kajet24
  • 153 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 11:51

Też miałem ten problem z czekaniem na iOS 5.
Po prostu spróbuj przerwać tą operację, potem jeszcze raz kliknąć Synchronizuj i bez problemu powinno zadziałać - bynajmniej u mnie się sprawdziło.

k.

#3 jonks

jonks
  • 72 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 13:35

to wystepuje za kazdym razem. Czasem jak wyjme kabel i podłacze proces sie rozpoczyna od nowa i miejscami wykonuje w calosci zlecona czynnosc. No ale jest to bardzo frustrujące wiec chcialbym sie tego pozbyc

#4 Wojtasio

Wojtasio
  • 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 14 listopada 2011 - 18:35

U mnei jest to samo (ip4 ), nic nie pomaga porada odznaczeniem synchronizacji notatek glosowych, a jak mu cos doloze to wyswietla ze czeka na skopiowanie rzeczy

#5 wojtekoz

wojtekoz
  • 30 postów
  • SkądKomorów

Napisano 14 listopada 2011 - 20:10

Mam to samo. Wygląda na to, że 5.0.1 zamiast naprawić niedoróbki dodał kilka nowych. Pewnie pozostaje nam czekać na kolejną aktualizację OS.

#6 jonks

jonks
  • 72 postów

Napisano 15 listopada 2011 - 09:55

ja mam to na 5.0 mam nieoryginalny kabel, pomogla wymiana

#7 wdc

wdc
  • 1 postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 21:27

ja mam to samo i mam oryginalny kabel... iphone 3gs po aktualizacji io na 5.0.1 nie wgrywa biblioteki muzycznej, ani dzwonków. pomocy

#8 jonks

jonks
  • 72 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 10:03

po prawej stronie tego komunikatu jest zdaje sie krzyzyk a po lewej jakby znaczek PLAY czyli trojkat w kolku nacisnij to kolko i poleci proces dalej

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych