Witam
Mam problem z synchronizacja z mojego 3gs
Postawilem nowy systyem wgrałem najnoweszego iTunesa chcialem poraz pierwszy synchronizowac przenoszac zakupione pozycjie i itunes sie zatrzymuje na "czekam na zastosowanie zmian" po tym jak proces kopiowania sie zakonczyl.
krzoystałem z szukajki i znalazłem 1 temat gdzie pomoglo usuniecie notatek glosowych i wyłaczenie ich synchronizacji w itunes.
Ja nie mam zadnych notatek glosowych telefon swiezo postawiony na ios 5 wiec nie wiem moze sa jakies preinstalowane. Jak wyłaczyc synchonizacjie ich w iTunes tego tez nie wiem bo nie widze takiej opcji.
Mam tez problemy z "widzeniem' telefonu przez itunes co jakis czas. Twierdzi ze jest odłaczony mimo ze wisi na kablu (który jest nieoryginalny ale nie wiem czy to moze stanowic problem)

iTunes stoi na" czekam na zastosowanie zmian"
Rozpoczęty przez
jonks
, 14 lis 2011 11:14
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 listopada 2011 - 11:14
Napisano 14 listopada 2011 - 11:51
Też miałem ten problem z czekaniem na iOS 5.
Po prostu spróbuj przerwać tą operację, potem jeszcze raz kliknąć Synchronizuj i bez problemu powinno zadziałać - bynajmniej u mnie się sprawdziło.
k.
Po prostu spróbuj przerwać tą operację, potem jeszcze raz kliknąć Synchronizuj i bez problemu powinno zadziałać - bynajmniej u mnie się sprawdziło.
k.
Napisano 14 listopada 2011 - 13:35
to wystepuje za kazdym razem. Czasem jak wyjme kabel i podłacze proces sie rozpoczyna od nowa i miejscami wykonuje w calosci zlecona czynnosc. No ale jest to bardzo frustrujące wiec chcialbym sie tego pozbyc
Napisano 14 listopada 2011 - 18:35
U mnei jest to samo (ip4 ), nic nie pomaga porada odznaczeniem synchronizacji notatek glosowych, a jak mu cos doloze to wyswietla ze czeka na skopiowanie rzeczy
Napisano 14 listopada 2011 - 20:10
Mam to samo. Wygląda na to, że 5.0.1 zamiast naprawić niedoróbki dodał kilka nowych. Pewnie pozostaje nam czekać na kolejną aktualizację OS.
Napisano 15 listopada 2011 - 09:55
ja mam to na 5.0
mam nieoryginalny kabel, pomogla wymiana
Napisano 19 stycznia 2012 - 21:27
ja mam to samo i mam oryginalny kabel... iphone 3gs po aktualizacji io na 5.0.1 nie wgrywa biblioteki muzycznej, ani dzwonków. pomocy
Napisano 23 stycznia 2012 - 10:03
po prawej stronie tego komunikatu jest zdaje sie krzyzyk a po lewej jakby znaczek PLAY czyli trojkat w kolku nacisnij to kolko i poleci proces dalej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych