Witam,
Od pierwszego dnia użytkowania iPada ten sam problem. Poczta skonfigurowana. Wszystko wykonane wg Pomoc do Poczty - Wirtualna Polska i przez wszystkie wersje oprogramowania ten sam problem- nie wyświetlają się wiadomośći na iPadzie. W "przychodzące" jest tylko informacja "Wczytaj dalsze wiadomości 962 pobranych 0 nieprzeczytanych" Oczywiście żadnych wiadomości się wgrać nie da. Jakieś pomysły?

Problem z pocztą wp na iPadzie
Rozpoczęty przez
rzeziol
, 14 lis 2011 01:55
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 listopada 2011 - 01:55
Napisano 14 listopada 2011 - 17:48
Wszystkie inne poczty sprawdzone i działają- interia.pl onet.pl gmail.com o2.pl tylko ta $@%# wp.pl nie działa :/
Napisano 14 listopada 2011 - 17:56
Zrób sobie pocztę na gmailu i ustaw automatyczne przekierowywanie poczty z wp na gmaila ;-)
Może to nie rozwiązanie al przynajmniej nie będą Ci się usuwały maile z wp po pobraniu na iPada ;-)
Napisano 15 listopada 2011 - 10:09
Poczta w wp.pl ma coś niedopracowane z smtp.Przerabiałem to niedawno.Musisz wrzucić(w poczcie w przeglądarce) całą dotychczasową pocztę do folderu który sobie utworzysz, i wtedy skomfigurować konto na iPadzie i będzie śmigać.Jesli w zaawansowanych (na koncie w iPadzie) zaznaczycz "nigdy" w opcji usuwania wiadomości to nic nie będzie się kasowało.Pozdrawiam.G
Napisano 15 listopada 2011 - 21:39
Przez SMTP to poczte się wysyła kolego - nie pobiera. Twoja teoria to bzdura. Używanie poczty który nie obsługuje IMAP'a to porażka i właśnie tego doświadczasz. Tak jak radził kolega wcześniej, czas przesiąść się na Gmail i importować pocztę z WP.
//T
Napisano 01 grudnia 2011 - 08:09
Ja tez miałem przeprawę z wp. Miałem płatna wersje poczty a support totalnie mnie olal. Założyłem więc gmaila, zrobiłem odbieranie wp a do kompletu specjalny filtr ktory wrzuca wszystkie reklamy od wp wprost do kosza gmaila :] polecam takie rozwiazanie
Napisano 02 grudnia 2011 - 23:25
Ja z WP mam podobnie, dlatego teraz mam WP dla śmieci, a Gmail dla znajomych i powiadomień z YT itd.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych