Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Two Worlds 2

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 shuliken

shuliken
  • 172 posts

Posted 09 November 2011 - 20:59

Kupiłem właśnie w biedronce two worlds 2 goty edition, i mam pytanie, jak używając seriala z windowsa zainstalować to na macu? (chodzi mi o download samego instalatora)

#2 Nathan

Nathan
  • 90 posts
  • Skądz przeszłości...

Posted 10 November 2011 - 17:50

Sam miałem podobny problem i niestety nigdzie nie znajdziesz instalatora. Proponuję Ci poszukać wersji pirackiej i użycie własnego kodu, wydaje mi się, że takie postępowanie będzie w pełni legalne, bo liczy się licencja a nie płyta. Mój problem rozwiązał sklep internetowy gdzie zakupiłem grę - wysłali mi wersję na MAC, jednak wcześniej nie mogłem nic zrobić ani z instalatorem PC ani z kodem aktywacyjnym. Na razie chyba tylko gry Blizzard i Steam da się pobierać na różne platformy jeśli zakupiłeś jedną kopię.

#3 shuliken

shuliken
  • 172 posts

Posted 11 November 2011 - 14:36

jeszcze jedno pytanie czym różni się charpter edition od normalnej edycji, skoro obie wymagają seriala?

#4 koyoot

koyoot
  • 2235 posts
  • SkądKoło, PL

Posted 12 November 2011 - 00:45

Ubisoft najprawdopodobniej od nowego roku zaoferuje identyczna funkcje jak w przypadku Blizzarda i Steam'a(kupujesz gre na PC, rejestrujesz, mozesz sciagnac wersje na Mac) oraz EA ze swoim Origin. Swoja droga szykuje nam sie wielka premiera na MAC z natywnym portem: Mass Effect 3

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users