Kupiłem właśnie w biedronce two worlds 2 goty edition, i mam pytanie, jak używając seriala z windowsa zainstalować to na macu? (chodzi mi o download samego instalatora)

Two Worlds 2
Rozpoczęty przez
shuliken
, 09 lis 2011 20:59
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 listopada 2011 - 20:59
Napisano 10 listopada 2011 - 17:50
Sam miałem podobny problem i niestety nigdzie nie znajdziesz instalatora. Proponuję Ci poszukać wersji pirackiej i użycie własnego kodu, wydaje mi się, że takie postępowanie będzie w pełni legalne, bo liczy się licencja a nie płyta.
Mój problem rozwiązał sklep internetowy gdzie zakupiłem grę - wysłali mi wersję na MAC, jednak wcześniej nie mogłem nic zrobić ani z instalatorem PC ani z kodem aktywacyjnym. Na razie chyba tylko gry Blizzard i Steam da się pobierać na różne platformy jeśli zakupiłeś jedną kopię.
Napisano 11 listopada 2011 - 14:36
jeszcze jedno pytanie czym różni się charpter edition od normalnej edycji, skoro obie wymagają seriala?
Napisano 12 listopada 2011 - 00:45
Ubisoft najprawdopodobniej od nowego roku zaoferuje identyczna funkcje jak w przypadku Blizzarda i Steam'a(kupujesz gre na PC, rejestrujesz, mozesz sciagnac wersje na Mac) oraz EA ze swoim Origin. Swoja droga szykuje nam sie wielka premiera na MAC z natywnym portem: Mass Effect 3
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych