Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Klawiatura laserowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tip

Tip
  • 39 postów
  • SkądPolska/Holandia

Napisano 09 listopada 2011 - 12:44

Mam pytanie ... Chce zakupic klawiature laserowa.... Klawiatura laserowa Celluon Magic Cube | Alstor
Moze ktos juz ma takie cudo?
Chcialbym wiedziec czy warto zaplacic za to 500 zl

#2 podkowa

podkowa
  • 169 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 listopada 2011 - 13:02

Nie warto, brak polskich znaków (brak prawego ALT) no i cena zwala z nóg.

#3 SzymonPOZNAN

SzymonPOZNAN
  • 120 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 09 listopada 2011 - 13:02

Czy warto zapłacić, to kwestia tego czy masz 500zł na niepotrzebne pierdoły. Taka klawiatura to już kompletny gadżet, który robi ogromne wrażenie, ale w praktyce jest bezużyteczny. Nie ma praktycznie możliwości pisania bezwzrokowego, musisz ciągle patrzeć na klawiature, w rezultacie będziesz zawsze pisząc co dwie sekundy patrzył na klawiaturę i co 2 podnosił głowę na ekran....

#4 leodan011

leodan011
  • 529 postów
  • Skądz zakamarków

Napisano 09 listopada 2011 - 13:25

Racja. Raz, że za drogie, dwa, że niepraktyczne.

#5 Tip

Tip
  • 39 postów
  • SkądPolska/Holandia

Napisano 09 listopada 2011 - 20:45

Hm ... Nie pisze sms i postow z polskimi znakami ... A wkurza mnie pisanie sms na iphone ... Mam duze dlonie ... wiec jednak kupie ten gadzet ... Dam znac jak sie spisuje ... :)

#6 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 14 listopada 2011 - 01:12

Cena jak cena, ale urządzenie jest naprawdę niewygodne w użytkowaniu i w ogóle niepraktyczne.

#7 j23znowunadaje

j23znowunadaje
  • 50 postów
  • Skądnie dawno wyszedłem z lasu

Napisano 14 listopada 2011 - 02:32

Nie warto, brak polskich znaków (brak prawego ALT) no i cena zwala z nóg.

Chyba ciebie?Mnie jakoś nie powala?Miałem to kiedyś i mogę powiedzieć jedno nie kupuj,a druga sprawa to taka że wypowiadają się tu jacyś pseudo fachowcy

#8 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 14 listopada 2011 - 18:43

Chyba ciebie?Mnie jakoś nie powala?Miałem to kiedyś i mogę powiedzieć jedno nie kupuj,a druga sprawa to taka że wypowiadają się tu jacyś pseudo fachowcy

Sam jesteś pseudo fachowiec. Gdybym urządzenia nie posiadał, albo się nim nie bawił to bym się tu nie udzielał.
Klawiaturkę dostałem w prezencie. Używałem jej ze starym moim komputerem z win7. Urządzenie jest naprawdę niewygodne w użytkowaniu. Trzeba cały czas trzymać nadgarstki ''w górze'' podczas gdy na fizycznej możesz sobie wygodnie położyć. Nie warto. A klawiatura bezprzewodowa od Apple, jest strasznie wygodna jak dla mnie, więc jeżeli jej nie masz to właśnie ją bym kupił.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych