Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Instalacja softu iOS 5 + Jailbreak dla iPhone 4 oraz iPhone 3GS

• This topic is locked This topic is locked
526 replies to this topic

#526 ippawel

ippawel
  • 1136 posts

Posted 24 May 2012 - 16:01

czy ktos wie jak zrobic jailbreaka na iphone 3GS 5.1.1 06.15.00?? Wywala mi w trakcie wgrywania redsnowa

Jak? Redsn0wem. Nie idzie cos? Zmien port USB, wejdz jeszcze raz w DFU. Probuj. Mnie weszlo za trzecim razem.

#527 waldemarz

waldemarz
  • 14 posts

Posted 25 May 2012 - 16:25

Witam

Moi drodzy chce wgrac czysty oryginalny soft 5.1.1 do swojego iphone 3GS za pomocą sn0wbreeze-v2.9.2 i jak zapodaje plik to wyskakuje mi napis ze plik invalid ipsw co jest grane. Chce wgrac czysty soft aby odratowac swojego Iphone.

Ale może najpierw zaczne od poczatku co mi sie stało z Iphonem.

Miałem soft 5.1.1 z JB na uwiezi i BB 5.16.05, kilka dni temu podczas jazdy autem i uruchomieniu automapy na Iphonie po pewnym czasie mi sie wyłączył telefon. Wiadome ze sam sie nie uruchomi tylko poprzez kompa za pomocą redsn0w i zrobieniu just boot.
Zrobiłem to i uruchomiłem sprzet, ale tu sie zaczeły schody.
Nie znalazł sieci, Wi-Fi oraz bluetooth brak czyli szare oraz firmware modemu czyste brak napisu 5.16.05. i po jakiś 1,5 minucie iphon znowu sie wyłaczyl i tylko swieci się jabłuszko. Nic nie mogłem zrobic wiec pojechałem do serwisu i minęło 2 dni nie wiedzą co jest grane.
Pomoże mi ktoś w tym problemie.
Pokazuje też fotkę zrobionej info o swoim iphonie jak sie uruchomił. Na niej widac brak wifi, BT oraz BB

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/853/p5220021.jpg/]Dołączona grafika[/URL]

Bardzo proszę o wszelką pomoc bo nie wiem co robić.

SP.
Nawet nic nie moge wgrac ponownie bo ciągle wyskakuje bład 1 lub 3194
Może jest jakiś sposób aby go całkiem wyczyscic i wgrac ponownie oryginalny soft, nadmienie ze moj iphone był bez simlocka bo miał zdjęty oryginalnie czyli poprzez iTunes.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users