Witam, gdy kupiłem sobie ipoda, założyłem konto na iTunes jako kraj podając Polskę, a że dostałem 100 euro do sklepu US założyłem nowe, na us. tu zrodził się problem, że na mailu który nie jest przeze mnie używany pojawiło się moje aktywne konto itunes, a na aktywnym mailu nieaktywne konto. przestawiłem sobie emaile tych dwóch kont, i tu właśnie pojawia się problem. Konto gamecenter zrobiłem na apple ID z pierwszego konta, czyli na moim mailu. No i tu mam problem, jeżeli wpisze teraz maila tego samego, to wyskakuje że do tego apple id nie jest podłączone żadne konto game center, a gdy przechodzę do tworzenia i wpiszę tam apple id to wyskakuje mi komunikat że do tego kont ajest już przypisane konto... w jaki sposób mogę się na nie zalogować?

Game center a nowe apple id
Rozpoczęty przez
shuliken
, 04 lis 2011 23:04
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 listopada 2011 - 23:04
Napisano 05 listopada 2011 - 02:26
Szczerze mówiąc, to ja nie za bardzo zrozumiałem, o co Ci chodzi... Może postaraj się opisać problem spokojniej i bardziej logicznie.
Napisano 05 listopada 2011 - 12:30
Spodziewałem się tego
jest sobie konto itunes. na to konto itunes (apple id) jest zakładane konto gamecenter. zmieniam na koncie itunes email do logowania (apple id) na inny. na pierwszy mail zakładam kolejne konto itunes. Jak zalogować się na konto gamecenter, skoro po wpisaniu zmienionego apple id wyskakuje że go nie ma, a przy mailu pierwszym wyskakuje że już takie jest, zaloguj się, a przy próbie logowania wyskakuje komunikat, że takie konto nie istnieje, stwórz je... Lepiej?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych