Mnie na szczęście udało się kupić dziś 4s 16GB czarnego w salonie T w Poznaniu. Przedłużenie umowy, abo 199 brutto z 1300 minut i bez limitu do T i pakiet oczywiście 250 MB. Dotychczas miałem 2 GB, ale z ostatniej FV wykorzystałem 93 MB, a od kwietnia 2010 "aż" niecałe 6 GB więc taki duży pakiet danych w sumie jest mi zbędny, zawsze posiłkować się mogę służbówką z O

W każdym razie śpieszno mi było z powodu punktów Era Premia, które musiałem wykorzystać do 15/11, a które dawały mi zniżkę 250 zł. Cena standardowa iP w tym abo na przedłużenie jest w wysokości 899 zł /999 dla nowych abonentów/ co po rabacie 250 zł dało całkiem przyjemną kwotę. Dla zainteresowanych na Murawie nie mają, na Głogowskiej też nie, ja kupiłem w SB /dostępne tylko czarne 16 GB/. Mowa oczywiście o salonach firmowych. Co do "rat" to faktycznie są, ale z tego co się dowiedziałem jest to tylko kwestia rozliczenia na papierku i spowodowana dużą ilością nadużyć w postaci wyłudzeń telefonów. Dla mnie oznacza to tylko tyle, że zamiast płacić 24x199 zł płacę 12x105 zł + 94 zł i kolejne 12x199 zł i telefon w obu przypadkach za 649 zł

---------- Wpis dodano o 18:24 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:23 ----------
Co do pakietu internetowego do w każdym momencie można dokupić pakiet, ale dokupiony pakiet będzie dostępny do końca umowy i nie można do tego czasu zejść na mniejszy.