Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak wydomyć z sony-ericssona MMSa?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 njet

njet

• 1 342 postów
  • SkądKraków

Napisano 08 listopada 2005 - 17:39

Witam ponownie, dostałem od znajomej MMS (wysyłała z jakiejść nowej nokii) i nie mogę go otworzyć. Wiadomośći wylądowała w skrzynce wiadomości multimedialnych, została zidentyfikowana od kogo przyszła, ale przy próbie otwarcia chwile "pobiera dane" a potem następuje "błąd komuniakcji". Dzwoniłem do BOKu (plus) i koleś mi powiedział, że mam włączone odbieranie takich wiadomości i jeśli jest już ta wiadomość w skrzynce odbiorczej to już jest u mnie w telefonie. Powiedział, że nie mogę otworzyć tej wiadomości, ponieważ widocznie została wysłana z niekompatybilnego telegfonu (jak z windowsem zupełnie, nic nie działa :)). Tak więc moje pytanie brzmi w jaki sposób mogę wydobyć przez bluetooth tą wiadomość? Próbowałem przez opcji "Browse Device" ale mam tylko 3 katalogi: motywy, obrazki i dzwięcki. I w żadnym nie ma takich wiadomości. Jest może jakiś soft do takiego permanentnego przekopania się przez telefon? I jeszcze może jedno pytanie, czy można w jakiś sposób połączyć powerbooka z telefonem tak, alby jego głośniczki i mikrofon używać jako zestaw głośno mówiący? Mam powerbooka alu, 10.4.3 a telefon to sony-ericsson t630. paweł

#2 agrzesko

agrzesko
  • 381 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 08 listopada 2005 - 17:58

A masz skonfigurowany GRPS ? Moz musisz pobrac ten MMS, tak jest b. czesto. Ja tak samo jak nie mialem GPRS'a skonfugirowanego to nie moglem odbierac i to samo bylo "pobiera dane" ; "blad komunikacji"... ale moge sie mylic, nie mam t630 :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych