Google Chrome Helper - podczas ładowania systemu
Napisano 02 listopada 2011 - 19:44
Napisano 02 listopada 2011 - 20:40
Napisano 02 listopada 2011 - 20:59
Napisano 02 listopada 2011 - 21:03
Napisano 02 listopada 2011 - 21:08
Napisano 02 listopada 2011 - 21:11
Napisano 02 listopada 2011 - 21:29
Napisano 03 listopada 2011 - 11:46
tak, to upierdliwe i nie pytające się o nic updaty Chrome
czy ktos jest w stanie zauwazyc (odczuc) te updaty ? nie.. gostek znalazl bo zainstalowal program, zwykly uzytkownik nie ma programu nie ma problemu a ma najstabilniejsza wersje chrome.. tak samo nowy flash robi auto updaty w tle. Własnie firefox robi to w sposob do-duszy, wlaczam Ff i mi pokazuje czy chce zrobic update.. klikam Ok i czekam kilka / nascie minut zanim sie sciagnie (mam np mobilny wolny net) a w tym czasie nie moge przegladac internetu... glupota, wole zeby to robil bezkolizyjnie.
Napisano 03 listopada 2011 - 11:54
Napisano 03 listopada 2011 - 19:05
ilu z nich instaluje programy do monitorowania? to minimalny odsetek ludzi, nigdy sie wszystkim nie dogodzi.. a te updaty (w przypadku chrome) nie sa znowu co dziennie, nie usuwa sie nic zadne zakladki zadna historia tego nawet nie widac wiec nie rozumiem dlaczego to jest zle?- Niektórzy nie lubią jak coś się dzieje w tle samo i to tyle.
uwazasz ze programisci google sa leniwi i nie zaimplementowali chociazby prostej sztuczki zeby sprawdzic czy net jest uzywany(co jest trywialne)? ja mysle ze cos tam jest zaimplementowane mam wolny internet a nigdy nie zuwazylem znacznego zwolnienia.. a chrome mam od dawna.. po prostu te updaty sa na tylko "invisible" ze nie przeszkadzaja a chamki FF po kilku anulowaniach update przy wlaczeniu juz samoistnie sie instaluje.. co jest mega nie fajne jesli chodzi o odczucia uzytkownika.- Jeśli masz wolny internet to chyba lepiej wiedzieć kiedy co się robi i mieć nad tym kontrolę?
"- Co to jest sposób "do-duszy"? "
-zatrudne, kolokwialne powiedzenie zeby sie domyslił?
Napisano 03 listopada 2011 - 21:34
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych