Witam,
czy w Polsce jakieś sieci oferują tą usługę ? Korzystacie z tego ? Da się wogóle ? Dzwoniłem do Plus GSM, a w dziale obsługi klienta pani, z którą miałem okazję rozmawiać nawet nie wiedziała co to jest takiego.

Visual VoiceMail Polska
Rozpoczęty przez
mattkally
, 27 paź 2011 20:31
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 października 2011 - 20:31
Napisano 27 października 2011 - 20:40
Na chwile obecna nie slyszalem aby ktorakolwiek polska siec komorkowa oferowala visual voicemail oprocz t-mobile. Usluga nazywa sie Poczta Glosowa Extra i jest dedykowana dla posiadaczy iPhonow.
Napisano 27 października 2011 - 21:56
Trudno żeby operator który nie jest oficjalnym dystrybutorem iPhone'a (czyli Plus) oferował coś, co jest specyficzne dla tego właśnie telefonu.
Napisano 27 października 2011 - 22:09
Czytałem gdzieś, że w niedługim czasie Orange planuje wprowadzić tę usługę do swojej oferty.
Napisano 27 października 2011 - 22:12
wow, nie wiedzialem ze tmobile oferuje ta usluge. wlasnie sobie aktuwowalem i dziala

Napisano 19 stycznia 2012 - 22:29
iPhone 4s i problem z Visual voicemail
Hello,
niestety pojawił się problem w moim IP4s z visual volicemail, otóż po tapnięciu w ikonę poczty głosowej iPhone zaczyna się łączyć z nr poczty głosowej (T-mobile) - nie wyświetla się okienko z listą wiadomości itp.
Wg pomocy T-mobile z ich strony wszystko jest OK. Poczta Extra mail aktywna (wcześniej przez ponad rok działała bez problemu). Zerowałem ustawienia sieciowe, wysyłałem SMS o treści "state" na nr 80013 - zgodnie z zaleceniami T-mobile. Na końcu odtworzyłem iPhone - to także nie przyniosło rezultatu
Czy może ktoś miał podobny problem? Można to jakoś samodzielnie naprawić, czy pozostaje mi tylko oddanie iPhone do naprawy gwarancyjnej?
Pzdr i z góry dzięki za info

Napisano 14 lutego 2012 - 12:32
Mam ten sam problem co ty - przed zmianą na iOS 5 działało - po zmianie jest zwykła poczta. Dzwoniłem do boa i nic to nie dało, wysyłałem smsy aktywujące, sprawdzające itd. Usługa cały czas aktywna i płatna. Jak mi się uda ją odpalić dam znać.
PROBLEM ROZWIĄZANY: w iBOA ustaw sobie pocztę standard - poczekaj aż dostaniesz smsa z potwierdzeniem aktywacji. Potem uaktywnij ponownie pocztę extra i poczekaj na smsa z potwierdzeniem aktywacji. Po wejściu w pocztę głosową w telefonie, musisz ustawić hasło. U mnie działa :-)
Napisano 05 grudnia 2012 - 07:42
Witam,
z góry przepraszam ale jestem nowy na Forum więc nie jestem pewiem czy w dobrym miejscu i we wlaściwy sposób dopisuję się do wątku.
W iphone 4S t-mobile VVM (poczta extra) działała mi ok. W tej chwili mam od niedawna iphone 5 w tej samej sieci i VVM miło, że jest aktywna usługa nie działa - przy wejściu na ikonkę poczty głosowej następuję połączenie z pocztą. W iphone 5 żony (też t-mobile) jest ok.
Ponieważ ludzie w t-mobile nie mają bladego pojęcia jak mi pomóc chciałem prosić o pomoc na Forum.
Może ktoś mial podobny problem i się udało?
pzdr
Napisano 02 maja 2016 - 11:07
Czytałem artykuł w ostatnim numerze czasopisma MyApple, tam było o usłudze visual voicemail przy okazji rejestracji. Ma ktoś może informacje jak to wyglada w T-mobile? Visual voicemail to poczta głosowa extra?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych