Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Visual VoiceMail Polska

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 mattkally

mattkally
  • 564 posts
  • SkądZambrów

Posted 27 October 2011 - 20:31

Witam, czy w Polsce jakieś sieci oferują tą usługę ? Korzystacie z tego ? Da się wogóle ? Dzwoniłem do Plus GSM, a w dziale obsługi klienta pani, z którą miałem okazję rozmawiać nawet nie wiedziała co to jest takiego.

#2 radzion

radzion

master of disaster

• 1193 posts

Posted 27 October 2011 - 20:40

Na chwile obecna nie slyszalem aby ktorakolwiek polska siec komorkowa oferowala visual voicemail oprocz t-mobile. Usluga nazywa sie Poczta Glosowa Extra i jest dedykowana dla posiadaczy iPhonow.

#3 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 27 October 2011 - 21:56

Trudno żeby operator który nie jest oficjalnym dystrybutorem iPhone'a (czyli Plus) oferował coś, co jest specyficzne dla tego właśnie telefonu.

#4 tryt

tryt
  • 628 posts

Posted 27 October 2011 - 22:09

Czytałem gdzieś, że w niedługim czasie Orange planuje wprowadzić tę usługę do swojej oferty.

#5 kris89

kris89
  • 202 posts
  • SkądRzeszów

Posted 27 October 2011 - 22:12

wow, nie wiedzialem ze tmobile oferuje ta usluge. wlasnie sobie aktuwowalem i dziala ;)

#6 trixter

trixter
  • 6 posts
  • SkądKraków

Posted 19 January 2012 - 22:29

iPhone 4s i problem z Visual voicemail Hello, niestety pojawił się problem w moim IP4s z visual volicemail, otóż po tapnięciu w ikonę poczty głosowej iPhone zaczyna się łączyć z nr poczty głosowej (T-mobile) - nie wyświetla się okienko z listą wiadomości itp. Wg pomocy T-mobile z ich strony wszystko jest OK. Poczta Extra mail aktywna (wcześniej przez ponad rok działała bez problemu). Zerowałem ustawienia sieciowe, wysyłałem SMS o treści "state" na nr 80013 - zgodnie z zaleceniami T-mobile. Na końcu odtworzyłem iPhone - to także nie przyniosło rezultatu :( Czy może ktoś miał podobny problem? Można to jakoś samodzielnie naprawić, czy pozostaje mi tylko oddanie iPhone do naprawy gwarancyjnej? Pzdr i z góry dzięki za info :)

#7 bacaaa

bacaaa
  • 392 posts
  • SkądPoznań

Posted 14 February 2012 - 12:32

Mam ten sam problem co ty - przed zmianą na iOS 5 działało - po zmianie jest zwykła poczta. Dzwoniłem do boa i nic to nie dało, wysyłałem smsy aktywujące, sprawdzające itd. Usługa cały czas aktywna i płatna. Jak mi się uda ją odpalić dam znać. PROBLEM ROZWIĄZANY: w iBOA ustaw sobie pocztę standard - poczekaj aż dostaniesz smsa z potwierdzeniem aktywacji. Potem uaktywnij ponownie pocztę extra i poczekaj na smsa z potwierdzeniem aktywacji. Po wejściu w pocztę głosową w telefonie, musisz ustawić hasło. U mnie działa :-)

#8 pankracy13

pankracy13
  • 1 posts

Posted 05 December 2012 - 07:42

Witam, z góry przepraszam ale jestem nowy na Forum więc nie jestem pewiem czy w dobrym miejscu i we wlaściwy sposób dopisuję się do wątku. W iphone 4S t-mobile VVM (poczta extra) działała mi ok. W tej chwili mam od niedawna iphone 5 w tej samej sieci i VVM miło, że jest aktywna usługa nie działa - przy wejściu na ikonkę poczty głosowej następuję połączenie z pocztą. W iphone 5 żony (też t-mobile) jest ok. Ponieważ ludzie w t-mobile nie mają bladego pojęcia jak mi pomóc chciałem prosić o pomoc na Forum. Może ktoś mial podobny problem i się udało? pzdr

#9 jacob31

jacob31
  • 365 posts

Posted 02 May 2016 - 11:07

Czytałem artykuł w ostatnim numerze czasopisma MyApple, tam było o usłudze visual voicemail przy okazji rejestracji. Ma ktoś może informacje jak to wyglada w T-mobile? Visual voicemail to poczta głosowa extra?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users