Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Seria gier Call of Duty - Cider

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 mateo14

mateo14
  • 163 posts

Posted 22 October 2011 - 09:13

Witam Zastanwiam się, które z wymienionych gier wykorzystują Cider? Call of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 4: Modern Warfare® Call of Duty: Deluxe Edition Call of Duty: United Offensive Naprawdę chciałbym uniknąć kupienia gry dla Windows, ktora wykorzystuje Cider. Z tego co slyszalem pierwsza część to natywna wersja dla Mac OS X, ale tego też nie jestem pewien, ponieważ nie posiadam tej gry i nie mogę tego sprawdzić

#2 shuliken

shuliken
  • 172 posts

Posted 22 October 2011 - 12:12

Wiesz... wszystkie które wymieniłeś są na maki, i nawet jeśli są to cidery to są super zoptymalizowane :) 4 jest ciderem, 2 nie a reszty to nie wiem

#3 mateo14

mateo14
  • 163 posts

Posted 22 October 2011 - 13:49

Wiesz... wszystkie które wymieniłeś są na maki, i nawet jeśli są to cidery to są super zoptymalizowane :) 4 jest ciderem, 2 nie a reszty to nie wiem

Dzięki za odpowiedz. Czyli czwartej części na pewno nie kupię dla Mac OS X, poniważ nie dostrzegam sensu w płaceniu za grę, która nie warta swojej ceny. Chciałbym zaznaczyć, że byłem użytkownikiem Cedegi oraz Wine, a więc znam wady i zalety tego rodzaju programów. Czekam na dzień w krórym firmy stojące za projektami związanymi z Wine zbankrutują, ponieważ nigdy nie byłem zadowolony z tego rodzaju aplikacji, a dodatkowo dzialalność tego rodzaju firm często była szkodliwa.

#4 Gregory

Gregory

• 2737 posts
  • Skądᴧ̊

Posted 22 October 2011 - 15:07

4 jest ciderem

Nie mam CoD4, więc nie mogę sprawdzić, ale skoro ta część jest w Mac App Store, to raczej nie może być to Cider.

#5 a11

a11
  • 511 posts

Posted 23 October 2011 - 17:16

Cider | TransGaming Inc - Broadening the Playing Field
tutaj masz listę gier , które używają Cidera

#6 shuliken

shuliken
  • 172 posts

Posted 24 October 2011 - 19:16

GTA są w app store, a są ciderami :)

1 user(s) are reading this topic