Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak ikonki kontaktow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 madomat73

madomat73
  • 1 postów

Napisano 21 października 2011 - 07:28

Witam , mam nadzieje ze nikogo to smieszyc za bardzo nie bedzie ale po synchronizacji( kilkakrotnej) mojego 4s zniknela mi z ekranu ikonka kontaktow , dalej moge wejsc w kontakty poprzez ikone telefon ale na ekranie jej nie ma. Pewnie to banalnie proste ale ja sobie z tym poradzic nie moge :(

#2 lia

lia
  • 304 postów
  • SkądLublin, PL

Napisano 21 października 2011 - 15:26

Podrzuć screena. W ogóle nie ma ikony, tylko podpis "kontakty"? Próbowałeś (niby śmieszna rzecz, ale różnie bywa) - włączyć i wyłączyć telefon?

#3 sylviaaa

sylviaaa
  • 1 postów

Napisano 21 stycznia 2012 - 20:28

Witaj madomat73 a próbowałaś np otworzyć ikonkę narzędzia i tam znaleść ikonkę KONTAKTY...u mnie był podobny problem i nie wiem dlaczego. Otworzyłam ikonkę narzędzia i tam były kontakty, przytrzymałam dłuższą chwilkę te ikonkę i wprowadziłam ją na główny ekran.

#4 Adam1307

Adam1307
  • 235 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 21 stycznia 2012 - 20:42

miałem podobnie, restore pomogł. Co dziwne nie miałem jailbreaka, i znikła ikonka pogody

#5 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 22 stycznia 2012 - 17:48

ikonka narzędzia, ikonka kontakty - Panie zasiadły do klawiatur :) Kontakty pewnie gdzieś się zagubiły w Folderze ----> Utilities.

#6 filip71

filip71
  • 168 postów
  • SkądWiśniowa Góra

Napisano 22 stycznia 2012 - 17:52

Ja ostatnio mialem podobny problem na iPad-zie, zniknęło mi kilka ikonek (iTunes, kontakty, notowania giełdowe). Wyłączenie i ponowne włączenie pomogło.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych