Mam możliwość kupna iPhone'a 4 od człowieka, który ma skan faktury VAT za zakupiony (między innymi) telefon w sieci RTV EURO AGD (w Warszawie).
Pytanie moje brzmi - jak wygląda w takiej sprawie gwarancja? iSource itp.? Czyli nawet może się obyć bez faktury, a ważna jest jedynie data rejestracji produktu u Apple?
Proszę o rozwianie wątpliwości.
iPhone 4 z RTV EURO AGD
Started by
lewy
, 20 Oct 2011 19:39
6 replies to this topic
Posted 20 October 2011 - 19:39
Posted 20 October 2011 - 19:42
W sprawie gwarancji to chyba robisz za pośrednictwem euro AGD oni potem to dalej przekazują
Posted 20 October 2011 - 21:08
Sprawa wygląda tak. FVAT jest na inną osobę, a na tej fakturze nie ma SN, ani IMEI iPhone'a. Na jakiej podstawie mają wiedzieć, że to właśnie ten iPhone?
---------- Wpis dodano o 22:08 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:50 ----------
Podbijam, ale tak naprawdę nadal nic nie wiem.
---------- Wpis dodano o 22:08 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:50 ----------
Podbijam, ale tak naprawdę nadal nic nie wiem.
Posted 20 October 2011 - 21:42
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Następnym razem ukarzę ostrzeżeniem.
Posted 25 October 2011 - 18:20
Nikt nic nie wie więcej? Jak to właśnie z RTV EURO AGD wygląda?
Posted 25 October 2011 - 18:28
Nikt nic nie wie więcej? Jak to właśnie z RTV EURO AGD wygląda?
Na forum jak do tej pory nikt się nie wypowiedzial więc czy nie łatwiej zapytać właśnie tam gdzie był kupiony teleofon czyli Euro AGD ???
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users