Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone 4S w USA bez simlocka?

• Please log in to reply
70 replies to this topic

#26 Tojot

Tojot
  • 1187 posts

Posted 31 October 2011 - 06:26

oba nie maja simlocka

ale beda dzialac tylko z att

haha, no bardzo zabawne

#27 Cinn

Cinn
  • 117 posts

Posted 31 October 2011 - 08:51

haha, no bardzo zabawne

cwaniaczku, przeczytaj dokladnie co napisalem
faktycznie nie maja simlocka, co jest przeze mnie sprawdzone
a to ze beda dzialac tylko z att mimo, ze sa bez kontraktu, powiedzial murzyn z apple store

#28 Krukct

Krukct
  • 936 posts

Posted 31 October 2011 - 11:34

Albo jedno albo drugie. Albo są bez simlocka, albo działają tylko w AT&T bo na niego mają blokadę.

#29 Tojot

Tojot
  • 1187 posts

Posted 31 October 2011 - 11:35

A ty rozumiesz co napisałeś?

#30 grzes_l

grzes_l
  • 3397 posts
  • SkądGdynia

Posted 31 October 2011 - 12:48

Ja rozumiem co napisal i uwazam ze zasmiecasz tu forum swoimi durnymi wtretami.

#31 Slasheer

Slasheer
  • 150 posts
  • SkądStorrs, CT

Posted 31 October 2011 - 13:47

Telefon będzie działał zarówno z AT&T i T-mobile i z każdą inną siecią, jednak jak to zawsze oni mówią na ATT z pre-paidem może być problem bo do używania iphone potrzebna jest umowa. Po prostu mówią tak, gdyż wolą by została podpisana umowa z danym operatorem.

Jest możliwość kupienia telefonu bez umowy z blokadą AT&T jest on wtedy zablokowany na daną sieć. Odblokowane telefony mają pojawić się w listopadzie.

#32 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 31 October 2011 - 15:40

Jest możliwość kupienia telefonu bez umowy z blokadą AT&T jest on wtedy zablokowany na daną sieć. Odblokowane telefony mają pojawić się w listopadzie.

A czytałeś wcześniejsze posty? Jeden z kolegów napisał, że kupił w ubiegłym tygodniu telefony które pomimo informacji sprzedawcy o obecności blokady, tej blokady nie mają (?).

#33 Slasheer

Slasheer
  • 150 posts
  • SkądStorrs, CT

Posted 31 October 2011 - 16:39

odpowiadałem osobie która napisała że sprzedawca apple twierdził zżetelefon bedzie działał tylko na AT&T

#34 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 31 October 2011 - 17:52

odpowiadałem osobie która napisała że sprzedawca apple twierdził zżetelefon bedzie działał tylko na AT&T

I co to niby miało wnieść do tematu ??? Ta sama osoba, w tym samym poście napisała, że pomimo tego co mówił sprzedawca telefony blokady nie mają.

#35 rafalb1994

rafalb1994
  • 31 posts
  • SkądBiałystok

Posted 31 October 2011 - 20:17

Panowie, powiedzmy sobie jasno i wyraźnie. iPhony 4s z fabrycznie usuniętym simlockiem pojawią się w Apple Store'ach jutro choć nie łudźmy się że łatwo je teraz będzie dostać. Oczekiwanie wyniesie pewnie 2 tygodnie

#36 Kazek-ff49ee234d

Kazek-ff49ee234d
  • 527 posts

Posted 31 October 2011 - 20:52

Nie pojawi sie jutro! napisane jes ze W listopadzie! moze to byc 10 a moze i 25 listopad! jak by mial sie pojawic jutro to napisali by ze dostepny od 1 listopada ! :)

#37 rafalb1994

rafalb1994
  • 31 posts
  • SkądBiałystok

Posted 31 October 2011 - 22:13

yh Rzeczywiscie troche blednie wydawalo mi ze wyjdzie juz w pierwszych dniach. Mam nadzieje ze apple nie da nam dlugo czekac

#38 InTeR

InTeR
  • 127 posts

Posted 31 October 2011 - 22:41

Nie pojawi sie jutro! napisane jes ze W listopadzie! moze to byc 10 a moze i 25 listopad! jak by mial sie pojawic jutro to napisali by ze dostepny od 1 listopada ! :)

Będzie to 3 listopada :) Na 99% pewne, ponieważ info pochodzi prosto z apple store jak i z różnych stron internetowych.

#39 rafalb1994

rafalb1994
  • 31 posts
  • SkądBiałystok

Posted 31 October 2011 - 23:17

No i bomba... To moze ladnie wszystko zorganizuja i nie trzeba bedzie dlugo czekac na zamowienia

#40 clericgrammaton

clericgrammaton
  • 499 posts
  • SkądPRZEMYŚL - Warszawa - PHILADELPHIA

Posted 01 November 2011 - 09:24

Pytanie mam poważne i jeżeli ktoś dokładnie wie to proszę o taka informacje. Kiedy dokładnie(dzień) będzie iPhone 4s Unlocked dostępny w Apple Store US. Ma być w listopadzie, dzisiaj rano sobie wstaje i patrze na ich stronę i dalej nic się nie zmieniło. Kolega napisał ze 3 listopada jest to ktoś wstanie potwierdzić?

#41 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 01 November 2011 - 10:50

są tacy, którzy się chwalą że już kupili. Ktoś napisał, że to dziś. Ktoś inny że pojutrze. Potrzebujesz dokładnej informacji - idź do wróżki.

#42 clericgrammaton

clericgrammaton
  • 499 posts
  • SkądPRZEMYŚL - Warszawa - PHILADELPHIA

Posted 01 November 2011 - 11:51

są tacy, którzy się chwalą że już kupili. Ktoś napisał, że to dziś. Ktoś inny że pojutrze. Potrzebujesz dokładnej informacji - idź do wróżki.

pytałem o potwierdzone informacje... a jeżeli twoim zródłem informacji jest to co wróżka rzeknie to ja się wcale nie dziwie ze tyle spekulacji na świecie...

#43 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 01 November 2011 - 12:46

spekulacje są przez takich jak Ty co zamiast pomyśleć zadają durne pytania...

#44 jackdent

jackdent
  • 11 posts

Posted 01 November 2011 - 12:59

NY Będę dzisiaj na 5 AV w NY więc zapytam. Dam znać pp. Też mam ochotę na zakup. We czwartek wracam do PL , więc czasu niewiele.

#45 InTeR

InTeR
  • 127 posts

Posted 01 November 2011 - 13:36

pytałem o potwierdzone informacje... a jeżeli twoim zródłem informacji jest to co wróżka rzeknie to ja się wcale nie dziwie ze tyle spekulacji na świecie...

Tak jak pisałem moje info, że 3 listopada się pojawi pochodzi z Apple Store w USA.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej i mieć pewniejsze informacje to do Tima :)

Ewentualnie można jeszcze w jakimś innym apple store się zapytać.

#46 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 01 November 2011 - 14:57

Będę dzisiaj na 5 AV w NY więc zapytam. Dam znać pp. Też mam ochotę na zakup. We czwartek wracam do PL , więc czasu niewiele.

Może chcesz przywieźć jedną sztukę więcej?

#47 InTeR

InTeR
  • 127 posts

Posted 01 November 2011 - 18:30

Ja bym przywiózł ale boje się, że podatek przywalą.

#48 jackdent

jackdent
  • 11 posts

Posted 02 November 2011 - 01:28

Chciałem przywieźć parę sztuk więcej :).
Nic z tego. Info z dzisiaj - nie ma i nie wiadomo kiedy będą dostępne.
Apple poinformował, że w listopadzie. Być może będą w listopadzie, jednak nie wiadomo czy do kupienia czy dopiero do zamówienia ( lub jaki będzie okres oczekiwania ) tego pracownicy nie wiedzą.

Zapytam jeszcze we czwartek przed wylotem.

#49 madvw

madvw
  • 14 posts
  • SkądŁomża

Posted 02 November 2011 - 07:33

niestety tez czekam na wersje unlocked i raczej do 16 niema co liczy, wczoraj dzwonilem do dwoch sklepow w chicago, tak na marginesie to wogole nie maja iphonow 4s na stanie w sklepach :)

#50 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 02 November 2011 - 12:43

Ja bym przywiózł ale boje się, że podatek przywalą.

To raczej nie jest problem jak lecisz samolotem. Jeden w walizce jako Twój drugi w podręcznym, którego w ogóle nie sprawdzą. A jak odpakujesz to już nie mają prawa nic zrobić bo mówisz, że użytkowałeś go już wcześniej itd. itp.
Pewnie będę musiał użyć pomocy znajomego pilota, tylko niech Apple wreszcie powie kiedy te unlocki będą.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users