Odnośnie tego przycisku, to nie ma żadnego problemu, mam do czynienia z 4S codziennie (nie mój, kolega sobie sprawił ostatnio z UK), zawsze się tam parę minutek dłuższych pobawię i nie zauważam nic wystającego

Dodam, że ten przycisk jest jak dla mnie o wiele lepszy niż ten co mam w SGS2, chodzi cicho (jakoś mi to nie przeszkadza w SGS2, że słychac dźwięk kliknięcia, ale tak tylko wspominam, bo warto wiedzieć), skok jest chyba większy, ale płynniejszy. Nie wiem tylko jak jest po dłuższym używaniu, czy ten przycisk się jakoś nie wyrobi i nie zacznie gorzej z czasem chodzić, bo póki co to widzę, że jest świetny. W ogóle, to jestem fanem przycisków dotykowych z Androida i np. w SGS2 nie pasuje mi ten fizyczny przycisk po środku, ale już sie przyzwyczaiłem, natomiast w 4S jak już będę miał to może mi bardziej pasować.
Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie narkoman, otóż, czy uważasz, że jakość rozmów w iP4S jest lepsza niż w SGS2 czy odwrotnie? Jakość jakością, a jak z głośnością? A jak wygląda głośnik od dźwięków (nie słuchawka)? Zależy mi na tym aby był słyszalny w drugim pomieszczeniu oraz na ulicy przy sporym hałasie (a raczej normalnym, wielkomiejskim burdelu "drogowym"

).
Czy wibracja jest mocniejsza w SGS2 czy w 4S?
Z góry dzięki za wszelkie info (można tutaj dać jakieś punkty czy reputację?

)
//narkoman z małej, dzięki.