Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Final Cut Pro X - wygładzanie krawędzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 12 października 2011 - 17:08

Witam , czy ktos mogllby powiedziec czy Final Cut Pro X ma, jesli tak to gdzie narzedzie do wygladzania krawedzi? Chodzi o zatarcie granicy nalozonego obrazu. Bede wdzieczny za pomoc...

#2 womanizer

womanizer
  • 426 postów
  • SkądLublin

Napisano 12 października 2011 - 17:16

Nie powiem Ci czy to jest, ale pobierz Triala i poszukaj :) Apple - Final Cut Pro X - Trial

#3 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 13 października 2011 - 00:26

Ja niestety kupiłem całą licencję i mam program, tyle tylko,że nieco dziwny jest i nie mogę tej funkcji znaleźć...

#4 Mc Ali

Mc Ali
  • 83 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2011 - 21:46

Po co zacierasz granice ?? Nałóż Blura i tyle... Btw. FC ssie, przereklamowany. Polecam zostać przy Adobe Premiere ;)

#5 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 17 października 2011 - 14:05

Zabrzmi dziwnie, ale stawiam dopiero pierwsze kroki z Final Cut..., w którym miejscu znależć "odpowiedniego blura", bo opcje :czarno-biały obraz, sepia- nie załatwiają sprawy...

#6 Mc Ali

Mc Ali
  • 83 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 października 2011 - 18:51

W Premierz to jest Video Effects, szukaj tego samego w FCPX.

#7 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 24 października 2011 - 09:10

ok dzięki :) szukam

#8 mbytom

mbytom
  • 404 postów

Napisano 21 listopada 2011 - 22:18

Witam Mam ogromny problem w FCX , w event library nie widac dysku Macintosh HD , mam tylko time machine i....... Idisk.Kombinowalem i za cholere nie moge tego zmienic.Szukalem po necie, ale tam glownie walcza z podpietymi zewn dyskami i radza zrobic format :) niestety nie o to mi chodzi.Bardzo prosze o pomoc, bo nie moge programu w ogole uzywac.Pozdrawiam

#9 Demonik

Demonik
  • 98 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 21 listopada 2011 - 22:26

ja tak miałem z zewnętrznym dyskiem. sprawdziłem w narzędziu dyskowym i okazało się że mam partycję exFat. sprawdź u siebie chociaż nie sądzę żebyś miał główny dysk w OsX sformatowany exFat'em... ale warto sprawdzić

#10 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 21 listopada 2011 - 22:38

mbytom, w ilu wątkach jeszcze zadasz to pytanie? Na razie znalazłem w trzech. Jak coś jeszcze się pojawi, to na Twoim koncie pojawią się punkty. I nie będą to dobre punkty ;)

#11 mbytom

mbytom
  • 404 postów

Napisano 24 listopada 2011 - 22:47

zadalem pytanie w wielu watkach, bo mam ogromny problem ,ktory musze rozwiazac szybko , a jak widac nie za wielu wie jak mi pomoc, wiec im wiecej sie pyta, tym szansa na rozwiazanie problemu wieksza.Jak widac predzej, mozna dostac upomnienie od przedstawiciela grupy pro niz porady,no coz......Przepraszam,ze zadalem tyle pytan.Jezeli lamie regulamin ( zrobilem to jednak nieswiadomie, wiec prosze o wyrazumialosc) , prosze o wykasowanie pozostalych wpisow.Pozdrawiam serdecznie

---------- Wpis dodano o 21:47 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:44 ----------

ja tak miałem z zewnętrznym dyskiem. sprawdziłem w narzędziu dyskowym i okazało się że mam partycję exFat. sprawdź u siebie chociaż nie sądzę żebyś miał główny dysk w OsX sformatowany exFat'em... ale warto sprawdzić

Dzieki stary, ale to nie to :(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych