Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Kieszen samochodowa do ipada

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 musicdjs

musicdjs
  • 68 posts

Posted 10 October 2011 - 08:12

Witam
mam pytanie czy ktos kiedys spotkal sie z taka kieszenia do samochodu ipad in car, dodge charger - YouTube ?

pytam poniewaz zastanawiam sie nad zamontowaniem ipada w samochodzie jednak chcialbym go w dowolnym momencie wyciagnac a cos takiego bylo by idealne tylko gdzie to zdobyc i ile dolcow to kosztuje ?

POzdrawiam , dziekujac za pomoc

#2 Lokria

Lokria
  • 6278 posts
  • SkądŁódź

Posted 10 October 2011 - 08:15

Skoro pytasz o akcesoria to może warto zamieścić swoje zapytanie we właściwym dziale? Następnym razem wątek od razu wyląduje w koszu.

#3 SzymonPOZNAN

SzymonPOZNAN
  • 120 posts
  • SkądPoznań, PL

Posted 10 October 2011 - 08:21

przecież to jest samoróbka, raczej nie znajdziesz fabrycznie robionej takiej kieszeni, bo pod każdy model samochodu musiałaby być inna... nie łatwiej kupić uchwyt do iPada?

#4 musicdjs

musicdjs
  • 68 posts

Posted 10 October 2011 - 09:21

Sorki Moder za zly dzial . Ale uchwyt wyglada brzydko i nie estetycznie ja chcialbym to zrobic w miare profesinalnie i wlasnie znalazlem kilka takich filmikow na youtubie i poprostu pytam moze ktos cos takiego widzial gdzies :)

#5 SzymonPOZNAN

SzymonPOZNAN
  • 120 posts
  • SkądPoznań, PL

Posted 10 October 2011 - 09:47

chyba pozostaje Ci brzydki i nieestetyczny uchwyt i potem przeróbki na własną rękę ;-)

#6 durczyn

durczyn
  • 6 posts

Posted 10 October 2011 - 17:06

Widziałem taki czarny uchwyt w jednym z samochodów na stacji benzynowej z włożonym ipadem, wygląda jak przerośnięta nawigacja, wmontować w deskę rozdzielczą to co innego ale czy samochód jest wart takiej przeróbki ?

#7 musicdjs

musicdjs
  • 68 posts

Posted 11 October 2011 - 07:36

dokładnie durczyn , tez widzialem ipad-a na takim uchwycie jednak zero estetyki w tym momencie dla mnie jest w samochodzie a jezeli juz jest zamontowany na stale to co innego , efekt na prawde wysoki ale wiadomo to wiaze sie z kosztami , dlatego tez pytam bo byc moze ktos widzial tak "kieszen" , ale jak nie bedzie to bede kombinowal jak zrobic cos takiego :) Pozdrowienia

#8 Marriu-4088b2fcfa

Marriu-4088b2fcfa
  • 802 posts

Posted 11 October 2011 - 12:25

Ja kupiłem taką opaskę na rękę na iPoda Touch. Zamocowałem na zagłówku ze strony pasażera i dziecko ma ekran przed sobą a dźwięk wyjściem słuchawkowym do kasety włożonej do radia starego typu. Myślę, że podobnie można umieścić iPada tyle, że z lepszym efektem. :-). Niestety dostępny tylko dla pasażerów.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users