Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Udostepnianie internetu z iPhone 4 oraz iPhone 3G do iPad

• Please log in to reply
27 replies to this topic

#26 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 28 November 2011 - 19:32

Nie wiesz gdzie znaleźć opis telefonu z informacją czy ma hot-spot? A wiesz co to jest internet? Strony producentów... Słyszałaś o Allegro? Pytanie nie trzyma poziomu. Albo jest na poziomie piaskownicy.

#27 mqy1

mqy1
  • 2 posts
  • SkądMińsk Mazowiecki PL

Posted 15 June 2013 - 14:53

Witam! Podepnę się pod temat. Mam okazje nabyć iPoda najnowszej generacji ale tylko z WiFi jakie są możliwości dokupienia do niego modemu z kartą SIM niekoniecznie innej sieci ale żeby po włożeniu karty pracował jak telefon tzn.korzystał z sieci przez GSM operatora u którego mam telefon. Mam iPhona i można przez niego się logować co jest opisane wyżej jednak chciałbym żeby było to niezależne urządzenie, jesli jest taka mozliwośc prosze o informacje. Wiem że można dokupić modem z WiFi ale jest to osobne urządzenie nie pracujące z iPodem a takich sztuk nie chcę, myślę że jest taki modem podpinany np. kablem do iPoda i wtedy jest OK! prosze o odpowiedź. Krystian

#28 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 15 June 2013 - 18:07

Po pierwsze, przeczytaj jeszcze raz nazwę działu w którym piszesz, bo nie wiem jak wpadłeś na to, żeby o iPodzie pisać w dziale iPada, a co do reszty nie ma takiej możliwości.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users