Witam!
Mam iPhona 3G w wersji 4.2
Od jakiegoś czasu próbuje ściągnąć jakąś książkę, ale bezskutecznie. Nie mogę pobrać żadnej!
1. Na iPhonie
Naciskam Free-Install, wpisuje hasło, przechodzi do biblioteki, pokazuje znak połączania z internetem, nie ładuje w ogóle pasku instalacji i po 5 sek. książka znika!
Jednak kiedy klikam Free Sample bez problemu ja pobiera a gdy naciskam "Upgrade" znowu książka znika!
2. W iTunes
Robię to samo. Kilkam free, wpisuje hasło, na górze programu pokazuje "Pobieranie" i nagle błąd
"Nie można było zakupić " (Tutaj nazwa książki) ". Wystąpił nieznany błąd (5002)
Wystąpił błąd w iTunes Store. Spróbuj ponownie później "
P.S Dodam, że programy pobieram bez problemu!

Nie mogę pobierać książek w iBooks
Rozpoczęty przez
Olibabas
, 05 paź 2011 18:01
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 05 października 2011 - 18:01
Napisano 08 października 2011 - 23:18
Witam. Podłączam się pod temat. Mam podobny problem z iPad'em2. Zainstalowałem aplikację iBooks i w żaden sposób nie mogę ściągnąć jakiejkolwiek książki. Aplikacja otwiera się normalnie,sprawia wrażenie działającej poprawnie,cóż z tego,jak półki biblioteki świecą pustką. Pobrana książka nie chce się zainstalować,wyświetla się komunikat o nieznanym błędzie. Nadmieniam,że aplikację iBooks kasowałem i powtórnie instalowałem kilkanaście razy,z resetowaniem iPada włącznie (pobieranie i działanie pozostałych aplikacji odbywa się bezproblemowo). Ktoś z forumowiczów orientuje się ww. sprawie?
P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych