Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[FUN] Gry, teksty, foty, linki - wszystko co śmieszne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3813 odpowiedzi w tym temacie

#776 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 21 stycznia 2007 - 22:04

mnie śmieszy strasznie ten tekst z orkiestrą. Starsi ludzie mówią taką gwarą, że niemiecki to jest głównie. A ci grajkowie orkiestrowi to total. W tym dowcipie trochę przekoloryzowane ale takie prawdziwe. No i są dwie wersje: "Nie rzucim ziemi skąd nasz ród" i "Boże coś Polskę..." hahaha po prostu nie umiem. mój nowy dowcip nr 1 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

#777 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 21 stycznia 2007 - 22:15

dredzie ale to niestety jest śmieszne dla nas ludzi ze slaska ;/ a szkoda ze reszta nie kmini :D

#778 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 21 stycznia 2007 - 22:18

dredzie ale to niestety jest śmieszne dla nas ludzi ze slaska ;/ a szkoda ze reszta nie kmini :D

Ja tam ze Śląska nie jestem a mnie śmieszył ten kawał zawsze :lol:

#779 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 21 stycznia 2007 - 22:20

dobrze nie bede uogólniał :D

#780 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 22 stycznia 2007 - 12:37

Jeszcze zdjątko tego co nasza wichura zrobiła na sąsiednim bloku :) Można by pomyśleć, ze mieli dosyć TVP i nakierowali sobie na Hotbird lub "n" :D

Dołączona grafika

---- Dodano 22-01-2007 o godzinie 13:16 ----
Jeszcze tu coś ciekawego: http://lutecki.wrzut...jazd_na_ukraine (to może być niezrozumiale tak jak dowcip dredziarza dla osób nie mających styczności z klimatem wschodniej granicy państwowej).

#781 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 22 stycznia 2007 - 13:57

ja chyba rozumiem :D ps. dziś opowiadałem dowcip koleżance z sosnowca. zrozumiała wszystko ale nie zrozumiała dowcipu... ;/

#782 surveyor

surveyor
  • 405 postów
  • SkądChorzów

Napisano 22 stycznia 2007 - 16:20

Nie przejmuj się... Ostatecznie Sosnowiec nigdy nie należał do Śląska, więc nie można się po Zagłębiakach spodziewać znajomości zwyczajów/klutury/gwary śląskiej :) Zresztą my ich gwary i zwyczajów też nie znamy (a przynajmniej ludzie z mojego otoczenia)... A jeśli ma być FUN, to dorzucę historyjkę, którą nam dzisiaj facet na PO przedstawił (zdarzyła się naprawdę :D): "Strażacy wynoszą faceta z poparzonym tyłkiem i pytają się go, jak to się stało... No to im opowiada: żona czyściła coś benzyną, a resztę wylała do kibla. Później ja tam poszedłem z papierosem, siedzę sobie wygodnie, wrzucam peta do muszli i wszystko się zapaliło... Strażacy zaczęli się tak śmiać, że wywrócili nosze, a facet sobie jeszcze rękę złamał" Nie lubię się śmiać z kogoś, ale ta historia mnie powaliła...

#783 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:07

surveyor nie zaczynaj bo cie broda (sosnowiczanin) upupi (jako moderatro) :twisted:

#784 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:12

Wolność słowa jest :P

#785 surveyor

surveyor
  • 405 postów
  • SkądChorzów

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:14

Przecież ja nie mam nic przeciwko ludziom stamtąd :) Po prostu napisałem, że zarówno my nie znamy ich zwyczajów a oni naszych. Co do @ brodka, to poznałem go przecież na Silesian Meeting i wydał mi się całkiem przyjemnym człowiekiem :]

#786 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:19

to był zart tylko :P

#787 Andrzej

Andrzej
  • 1 975 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:20

... dorzucę historyjkę, którą nam dzisiaj facet na PO przedstawił (zdarzyła się naprawdę :D):...

To chyba ulubiona i nieśmiertelna legenda facetów od PO. Nam w podstawówce też to PO-wiec opowiadał, a działo się to przed trzydziestu laty... :D

#788 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:21

conajmniej :D

#789 surveyor

surveyor
  • 405 postów
  • SkądChorzów

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:22

@maslaq sorka nie zjarzyłem... Jestem już trochę na wykończeniu dzisiaj... Co do historyjki, to albo mówimy o tym samym nauczycielu (sądząc po wieku mojego, to jest to możliwe...), albo mój kształcił się od Twojego :P

#790 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:35

HISTORIA PRAWDZIWA przychodzi koleś firmy w której akutalnie pracuje i prosi o odwirusowanie systemu w laptopie syna... no spoko... serwisant bierze kompa do reki... otwiera a tam hasło... ptya gościa czy je zna... ten wesoły mówi : niech pan sprawdzi MARZENKA... MARZENIĄTKO... MARZENKA85 ... itd serwisant nei wytrzymał... żadne nie pasowało... więc mówi... a może pan zadzwoni do syna ?? - no jasne... wyciąga telefon i mówi - słychaj ... jestem w tym serwisie... informatyk próbuje naprawić twojego kompa ale jest hasło... jakie ?? szybko się rozłączył i mówi do informatyka : - niech pan sprobuje : sex666chuj :D to było w zeszły piątek w piekarach śląskich...
  • kadargo lubi to

#791 surveyor

surveyor
  • 405 postów
  • SkądChorzów

Napisano 22 stycznia 2007 - 17:43

:rotfl: Chciałbym tylko poznać wiek syna i- jeśli wynosi <16- reakcję ojca po powrocie do domu :rotfl:

#792 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 22 stycznia 2007 - 18:04

ale piękne hasło :D, w sumie przez starych nie do złamania :D rofl @maniaco musze ze slini monitor wytrzeć

#793 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 22 stycznia 2007 - 18:30

ja rowniez czyszczenie matrycy na wynos poprosze :D

---- Dodano 22-01-2007 o godzinie 23:58 ----
Dołączona grafika

Trzech facetow cale zycie zbieralo na wyjazd do Kenii, ale zbierali az tak, ze jedli suchy chleb popijajac woda. W koncu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mowi:
- Ej chlopaki, moze napijemy sie wodki
Drugi mowi:
- Ok, super.
A trzeci na to:
- Kur**wa ja cale zycie prawie nic nie jem, nie pije po to, zebysmy wyjechali! Zbieram na to, zebym mogl sobie pozwolic na zwiedzanie, na wycieczki! A wy wydajecie na wodke? ja sie na to nie pisze! - i obrazony poszedl spac.
Wiec dwoch poszlo, kupilo 2 flaszki, opili sie zdrowo i wrocili do domu.
Rano wstaja, patrza, a nie ma trzeciego! Wychodza przed kwatere.... patrzaa... a tam lezy krokodyl - gruby, ogromny, piekny krokodyl z otwarta paszcza! Patrza - a z tej paszczy wystaje glowa tego trzeciego. Stoja tacy niezbyt trzezwi, patrzaa i jeden mowi:
- Patttrrrrzzzzz starrrryyyyyy, na wooooodke sęępillllllllll, a sspiwooorek toooo Lacoste

jeszcze to :) http://video.interia...iak_Komputerowy

#794 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 852 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 23 stycznia 2007 - 11:06

:)

Dołączona grafika

#795 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 23 stycznia 2007 - 11:12

- Bardzo fajny koleś, fajnie naśladuje głosy :) Sam też próbowałem, większość wychodzi za pierwszym razem :D
Genialnie mu wyszedł nr. 39 - Stephen Hawkins.

#796 luke_z

luke_z
  • 414 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 24 stycznia 2007 - 16:40

przeglądałem neta w poszukiwaniu fajnych grafik na pulpit i wpadłem na te, nie mogłem się powstrzymać żeby je wam nie pokazać :D

Stewie do tej link bo jest duża

Dołączona grafika

a to mnie rozwaliło

Dołączona grafika

hehehe:grin:

#797 spoco

spoco
  • 1 035 postów
  • SkądWawa

Napisano 24 stycznia 2007 - 23:18

sama prawda i to jest najgorsze ;)

#798 Maku

Maku
  • 322 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 25 stycznia 2007 - 15:44

mam nadzieję, że tej prezentacji iphone jeszcze nie było :)

#799 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 25 stycznia 2007 - 17:17

Dołączona grafika

#800 Monk

Monk
  • 354 postów
  • SkądWrocław / Gliwice / Przemyśl

Napisano 25 stycznia 2007 - 20:11

Dołączona grafika

He he...z tego co pamiętam wcześniejsza "rekordzistka" wytrzymała 35 sekund.
Dawno nie czytałem komiksów z Garfieldem a tu Jon znalazł kogoś sobie, świat się wali!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych