Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[FUN] Gry, teksty, foty, linki - wszystko co śmieszne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3813 odpowiedzi w tym temacie

#551 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 22 sierpnia 2006 - 18:57

Neo vs Robocop

I jeszcze ktoś :)

#552 HoaX

HoaX
  • 182 postów
  • SkądKobiór

Napisano 24 sierpnia 2006 - 15:57

Jak aktualnie wyglada moj PSP (Think different jak sie patrzy :P)

Dołączona grafika

^^

#553 Hex

Hex
  • 2 660 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 25 sierpnia 2006 - 20:11

Muppet sejm zwei

#554 mekintosz

mekintosz
  • 964 postów

Napisano 29 sierpnia 2006 - 12:23

Co do przedwczesnej smierci to zrobilem test Stefanowi. Umrze za 22 lata. Prognoza przedwczesnej śmierci: ogień ---> Pewnie bateria w PB się mu zapali ;).

#555 mekintosz

mekintosz
  • 964 postów

Napisano 31 sierpnia 2006 - 17:30

Ostatnio u mnie w miescie powstal sklep Ich Stroje - odziez uzywana z zachodu. P.S. Nawet uzywane slipki i skarpetki tam maja. Jutro dam foto ;)

#556 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 852 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 31 sierpnia 2006 - 18:00

Ostatnio u mnie w miescie powstal sklep Ich Stroje - odziez uzywana z zachodu.

P.S. Nawet uzywane slipki i skarpetki tam maja. Jutro dam foto ;)

W miescince oboj jest podobny sklep i nazywa sie, uwaga iTune :mrgreen:

#557 HoaX

HoaX
  • 182 postów
  • SkądKobiór

Napisano 03 września 2006 - 21:00

Crash Different:

#558 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 03 września 2006 - 22:13

W czarnym, czarnym mieście, na czarnej, czarnej ulicy, w czarnym, czarnym domu, w czarnym, czarnym pokoju, siedzi dwóch czarnych, czarnych mężczyzn. Jeden mówi do drugiego: - Już nigdy więcej nie będę sam wymieniał tonera do drukarki....

#559 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 06 września 2006 - 23:01

Grono.net, They don't speak English?

http://video.google....42275062#12m10s
:mrgreen: ;-)

#560 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 07 września 2006 - 17:11

List od użytkowniczki: Dzień dobry, chcę skopiowac film na dyskietkę gdy dam kopiuj pojawia mi się komunikat, że na dysku A nie ma wystarczająco miejsca. Potem daje "skopiuj skrót" i wtedy mi się film mieści na dyskietce. Problem jednak powstaje gdy chcę go uruchomic na innym komputerze dlatego, że pojawia mi się komunikat "skrót nie został znaleziony", równocześnie na moim komputerze ten film normalnie uruchamiam. Co z tym moge zrobic? Droga użytkowniczki, do swojej torebki nie zmieści Pani swojego futra. Karteczka z tym, że futro ma Pani w szafie, do torebki sie jednak zmieści. Tak więc dopóki jest Pani w domu a przeczyta Pani karteczkę z torebki, że futro jest w szafie, bez problemu je Pani tam znajdzie. Gorzej gdy, będąc u przyjaciółki wyciągnie Pani karteczkę z torebki i przeczyta, że w szafie ma Pani futro. W szafie u przyjaciółki może Pani długo szukac, ale tego futra tam Pani na pewno nie znajdzie. Jeszcze podpowiedź: torebka=dyskietka futro=film karteczka=skrót szafa=komputer mól w szafie=wirus komputerowy sąsiad w szafie=hacker małżonek wracający z podróży służbowej a zaglądający do szafy=BSA (Business Software Alliance)

#561 Andrzej

Andrzej
  • 1 975 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 września 2006 - 17:15

To by było śmieszne, gdybym tego nie miał na codzień... :D

#562 Andrzej

Andrzej
  • 1 975 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 września 2006 - 13:33

Boruc

Trochę się nam chłopak zmienił na twarzy :-) - link

Edit: o już poprawili :-) na szczęście zrobiłem screenshota dla potomności :-)
Dołączona grafika

#563 Kwiatki

Kwiatki
  • 1 096 postów
  • SkądPoznan

Napisano 13 września 2006 - 13:46

Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki, przystojny,ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.? Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów, zarumienił się. A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam. On odpowiedział: W siedemdziesiątym szóstym. Dla czego Pani pyta? To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona. Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: A czego Pani uczyła?...

#564 egodste

egodste
  • 266 postów
  • SkądWarszawa/ Wien

Napisano 14 września 2006 - 00:50

nowy iPod :]

#565 Leander

Leander
  • 205 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 września 2006 - 19:24

Rozmawia dwóch informatyków: - Stary wpadnij do mnie, będzie impreza: muzyka, drinki, panienki! - Muzyka OK, drinki OK, a tych panienek ile będzie? - Ze 6 GB. ============================= Rozmawia dwóch pracowników Microsoftu. - Jak długo przemawiał Bill Gates? - Trzy godziny. - A o czym mówił? - Tego nie powiedział. ========================= Dawno, dawno temu był sobie młody człowiek, który obiecał sobie zostać wielkim pisarzem. Mówił: "Chcę pisać rzeczy, które będzie czytał cały świat, rzeczy, które poruszą ludzi aż do głębi, rzeczy, które będą sprawiały, że będą krzyczeć, płakać, zwijać się z bólu i wściekłości!" Teraz pracuje on dla Microsoftu pisząc komunikaty o błędach. =========================================== Do siedziby Microsoftu przyszła kobieta z niemowlakiem na ręku. Poskarżyła się Billowi Gatesowi, że któryś z jego ludzi jest ojcem dziecka. Bill stanowczo stwierdził, że się myli, bo: - Żadne dzieło Microsoftu nie jest efektem miłości. - Żadne dzieło Microsoftu nigdy nie zostało ukończone w 9 miesięcy. - Żaden wytwór Microsoftu nigdy nie miał rąk i nóg na właściwym miejscu ============================================== Bill Clinton, Borys Jelcyn i Bill Gates zostali wezwani przed oblicze Boga. Bóg powiedział im, że jest bardzo niezadowolony z tego, co dzieje się na świecie. Ponieważ jest aż tak Ľle, postanowił za trzy dni zniszczyć ziemię. Im trzem wolno jednak wrócić do domów i miejsc pracy by uprzedzić przyjaciół i współpracowników o tym, co nastąpi. Bill Clinton wezwał swój presonel: - Mam dla was dwie nowiny, dobrąi złą. Najpierw dobra... Bóg istniej. Zła nowina jest taka, że za trzy dni zniszczy ziemię. Borys Jelcyn wrócił do siebie i mówi swoim ludziom: - Mam dla was dwie nowiny. Jedna jest zła, a druga jeszcze gorsza. Ta zła jest taka, że Bóg... istniej. druga - że za trzy dni zniszczy on ziemię. Bill Gates wrócił i mówi swoim pracownikom: - Mam dla was dwie nowiny, obie dobre. Pierwsza jest taka, że... Bóg uważa mnie za jednego z trzech najważniejszych ludzi na świecie. Druga - że już nie musicie poprawaić błędów w programie Windows 95. =============================== Dzwoni klient do serwisu, odbiera obsługa: - Używam Windows... - Tak. - No i komputer nie działa poprawnie. - To mi już pan powiedział.. .

#566 Daniel

Daniel
  • 925 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 września 2006 - 11:18

http://www.geekcultu...tech/index.html

#567 Dr.Logic

Dr.Logic
  • 278 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 17 września 2006 - 11:29

Hmmm kontrowersje Zune ;P Zobaczcie co znalazłem w jednym z serwisów
Dołączona grafika

#568 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 17 września 2006 - 18:17

Hmm... ma 4 lata i tak gra ne perkusji

Zagadka: Jak bedzie grał jak będzie miał 24 lata? :D

#569 Andrzej

Andrzej
  • 1 975 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 września 2006 - 18:57

Cie choroba... nowy Mozart :-)

#570 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 17 września 2006 - 19:38

fake 8)

#571 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 17 września 2006 - 19:41

fake 8)

Niestety.. nie :D

Zapomniałem dodać że on jest polakiem ;)

#572 korniszon

korniszon
  • 1 152 postów
  • Skądkanalizacja

Napisano 17 września 2006 - 19:45

najlepsze, że młody jest z Polski i się Igor Fałecki nazywa. Full Rizpekt

#573 badseed

badseed
  • 57 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 17 września 2006 - 21:09

Patrzcie co ipdy robią z człowieka :lol: http://video.google....574953888050293

#574 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 18 września 2006 - 10:43

Internet Explorer nie jest już przeglądarką

A było tak: Firefox wziął szturmem 5% rynku, przez co Bill Gates odwołał zakup Chin i musiał zamierzyć się na mniejszą i chłodniejszą Rosję. Tak to wkundliło naszego szejka zerojedynkowego, że rozgoryczony zdradził dziennikarzom: napisałem IE przez przypadek. To miał być program do obsługi baterii dziurkaczy w firmie kolporterskiej, ale dziury były za duże. Akurat pojawił się Internet, w którym wszystko było takie szczelne...

:mrgreen:

#575 Grosik

Grosik
  • 484 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 września 2006 - 23:20

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych