Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

PES 2012

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 03 października 2011 - 20:18

Mamy i konkurenta Fify, który stawia na in-app jeżeli chodzi o kupno gry. W TOP Free można znaleźć PESa do ściągnięcia. Waży 101MB. Nie wiem czy coś się zmienia po kupnie gry, bo nie mam zamiaru jej kupować. Ściągnąłem demo z czystej ciekawości. Jak dla mnie tragedia. Dostępne są trzy tryby sterowania - to jest spoko. Ale dalej już jest gorzej. Tak naprawdę nie widzę zmian w stosunku do PES 2011, który kupiłem i wyrzuciłem po dwóch meczach. Tutaj jest podobnie. Dla mnie beznadziejna tu jest fizyka gry. Grafika jest tragiczna. W porównaniu do Fify 12 to jest żenada. Ale to moje zdanie. Ciekawy jestem czy ktoś zagrał w demo/kupił...

#2 hejterz

hejterz
  • 92 postów

Napisano 03 października 2011 - 21:41

sama waga swiadczy o grze. gra majaca 100mb nie moze byc lepsza od tej fify ktora jest w wersji 12 full rozbudowana, z licencjami i wszystkim czego chcesz. na ios jest tylko jeden dobry wybor w pilce: FIFA.

#3 kuro

kuro
  • 103 postów

Napisano 03 października 2011 - 21:48

Też grę poprałem żeby porównać z Fifą.Pograłem chwilę i odinstalowałem. Sterowanie jest słabe, grafika ujdzie jak na 100 MB, jak dla mnie gra niewarta tych 5 €.

na ios jest tylko jeden dobry wybor w pilce: FIFA.

First Touch Soccer może się równać z Fifa, a jeszcze trzeba poczekać na Real Football 2012 bo zatrudnienie Villi o czymś chyba świadczy.

#4 TomuSS

TomuSS
  • 819 postów

Napisano 04 października 2011 - 15:33

Bardzo możliwe... Jednak RF mi nie podchodziło trochę ;/ Aktualnie First Touch nie ma szans z Fifą 12.

#5 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 04 października 2011 - 16:33

Tylko że fifa ma jeden minus: nie działa na iPkach 2G/3G więc mi pozostaje Pro Evolution Soccer... ale i tak nie ma tragedii, przynajmniej mamy Ligę Mistrzów ;)

#6 maksio88

maksio88
  • 47 postów
  • SkądElbląg, Toruń

Napisano 05 października 2011 - 11:01

Fajnie, że dodali w pesie takie challenge, jak np. we flick soccer. Strzelanie wolnych na przykład. Pes raczej taki sam prawie jak poprzedni. Fife ściagne jak sobie kurcze zwolnie miejsce na ipodzie.

#7 maskoza

maskoza
  • 55 postów

Napisano 07 października 2011 - 14:17

PES 2012 za darmo - App Store - PES 2012 - Pro Evolution Soccer

Edit: Sorry, myślałem, że jest darmowy ...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych